Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
PaMi píše:Jako předplatitel, mám přístup přes heslo na neveřejné části webu, který vhodně doplňuje tištěný časopis. Např. v časopise jsou popsané nějaké techniky (např. patina), tak ne webu je k tomuto článku video. Anebo je v časopise reportáž z nějakého kolejiště, tak když vás toto zajímá, tak můžete jít na web kde najdete detailní plán kolejiště a například celou řadu dalších fotografií.
Takovýto způsob kombinace tištěného a elektronického media považuji za optimální a životaschopný.
PaMi píše:Když už se tady zmínilo, jestli raději tištěný časopis nebo elektronická verze na webu. Dle mého názoru je ideální vhodná kombinace. Já odebírám americký časopis ModelRailroader Magazine (http://mrr.trains.com/). ... Chci zde hlavně vyzdvihnout formát.
Jako předplatitel, mám přístup přes heslo na neveřejné části webu, který vhodně doplňuje tištěný časopis. Např. v časopise jsou popsané nějaké techniky (např. patina), tak ne webu je k tomuto článku video. Anebo je v časopise reportáž z nějakého kolejiště, tak když vás toto zajímá, tak můžete jít na web kde najdete detailní plán kolejiště a například celou řadu dalších fotografií.
Takovýto způsob kombinace tištěného a elektronického media považuji za optimální a životaschopný.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků