Kolegové modeláři,
díky za pozitivní reakce.
Jihous: Ukončení má víc variant, ale smyčku neplánuji. Snažím se co nejvíce napodobit reálný provoz, takže je to trať z bodu A do bodu B a lokomotiva musí objet soupravu. V úvahu připadá stavba vlastního skrytého nádraží o více kolejích, ať je kam ukrýt soupravy, to abych si mohl jezdit doma. Ale to až dodělám rozestavěné moduly. Taky se můžu napíchnout na lesní dráhu ctěného kolegy Beni, jen co vyrobíme přechodový modul. A v poslední variantou je se přilepit k úzkorozchodné části klubového kolejiště KŽM Olomouc.
JuroH0: K lesní dráze jsem dospěl po různých pokusech (jako malý kluk jsem začínal s TT a pak H0) a už bych neměnil. Je to paráda, když můžeš udělat oblouk na 30-ti centimetrech a mít z toho skoro zubačku jak Beňa a vozidla to projedou. Taky si můžu tovární vozidla upravovat jak se mi libí a stavět si budovy jaké chci a nikdo nemůže říct, že je to blbost, protože na lesních drahách to bylo skoro jako v Rusku: tam je taky všechno možné

Takže už mám třeba na přestavbu nachystaný tramvajový vlečňák od Hallinga, který postavím na podvozky diamond (vzor na PLŽ a ČHŽ). To bude panečku soupravička