Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
MirekTT píše:Michale, na to že jsi nedávno prošel .......ty víš čím, a na to že začínáš stavět dům, máš nějak moc elánuNormálně začínám závidět.
To vypadá, že v nejbližší době nepřijdu s ničím novým. Dle nálady občas doprzním pár ledek na světla k BR86 a po nezdaru toho zas nechám, na stávající moduly jsem nešáhl.
depo201 píše:http://depo210.webnode.cz/moduly/boretice/ drobnůstky : )
mnitka píše:Pánové, termíny zářijového setkání ve Slunečnici 1po, 6út, 8čt, 13út, 14st. Pokud je nutné aby den setkání byl pracovní.
airwar píše:mnitka píše:Pánové, termíny zářijového setkání ve Slunečnici 1po, 6út, 8čt, 13út, 14st. Pokud je nutné aby den setkání byl pracovní.
Ono to chce uvážit, zda se setkat ve slunečnici a jen si předat věci na moduly a nějaké ty poznatky, nebo zda se domluvit na nějaký jiný, klidně i víkendový termín kdy by se kromě pivka a diskuse i šáhlo na nějakou práci. O víkendu ale asi nebudou moci všichni, nebo to pro ně nebude přínosné, takže já bych asi byl proto sejít se co nejdříve, tedy třeba 1. září ve čtvrtek či 6. září v úterý a zároveň se domluvit jestli dáme i nějakou "pracovní neděli a s jakým obsahem.
mnitka píše:airwar píše:mnitka píše:Pánové, termíny zářijového setkání ve Slunečnici 1po, 6út, 8čt, 13út, 14st. Pokud je nutné aby den setkání byl pracovní.
Ono to chce uvážit, zda se setkat ve slunečnici a jen si předat věci na moduly a nějaké ty poznatky, nebo zda se domluvit na nějaký jiný, klidně i víkendový termín kdy by se kromě pivka a diskuse i šáhlo na nějakou práci. O víkendu ale asi nebudou moci všichni, nebo to pro ně nebude přínosné, takže já bych asi byl proto sejít se co nejdříve, tedy třeba 1. září ve čtvrtek či 6. září v úterý a zároveň se domluvit jestli dáme i nějakou "pracovní neděli a s jakým obsahem.
...souhlasím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků