Tak mne bolo 6.7 v stredu 30 rokov takze zajtra to bude pekny masaker. Uz teraz ma hlava bolí

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
josooo píše:Zdravím.
Tak mne bolo 6.7 v stredu 30 rokov takze zajtra to bude pekny masaker. Uz teraz ma hlava bolí
Lubomír Dudek píše:josooo píše:Zdravím.
Tak co,přežil jsi to??
Lubomír Dudek píše:josooo píše:Zdravím.
Tak co,přežil jsi to??
milan ferdián píše:Lubomír Dudek píše:josooo píše:Zdravím.
Tak co,přežil jsi to??
Vypadá to,že né.Boj byl těžký a nelítostný s velkými ztratamaJinak blahopřeji..
suvis píše:Tak jo, taky to na sebe prásknuDo tohoto světa jsem byl vtažen v květnu 1987. Modely vláčků dělám od 14ti, kdy jsem dostal první dvě soupravy a pár kolejí od BTTB. Proběhly dvě staré kolejiště, ale pořádně jsem se do toho pustil až cca poslední rok a půl. Jinak jako malého mě babička vozila na nádraží a cestoval jsem docela dost vlakem. Byl jsem takový malý, pak větší a větší nadšenec do železnice, co strašně rád cestoval. No a to mi zůstalo, akorát že dnes ty malé i velké nadšence tahám po jižní Moravě po kolejích já sám
Lubomír Dudek píše:suvis píše:Teda ty musíš mít ženskejch![]()
![]()
suvis píše:Lubomír Dudek píše:suvis píše:Teda ty musíš mít ženskejch![]()
![]()
Proč myslíš?
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků