Rekonstrukce TT kolejiště

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Rekonstrukce TT kolejiště

Příspěvekod radekkrupka » stř 04 kvě, 2011 2:27 pm

milan ferdián píše:Poutavé povídaní :wink: .Prosba,dost se mi špatně čte text,vložený do obrazcích.Nešlo by umístit text pod obrázek?Jenom dotaz. :mrgreen:

To je bohužel horká novinka na rajceti - zřejmě to asi nepůjde...
radekkrupka

Příspěvekod Radek Strnad » stř 04 kvě, 2011 3:52 pm

Ono by to šlo,ale musel bych to přepsat do komentářů k fotografii.Ale tam je text omezen,takže většina popisů,které k obrázkům jsou se nevejde.Musel bych použít hodně zkratek,které by pro zasvěcence nebyly problém,ale pro neželezničáře by to asi bylo dost nesrozumitelné.Původně jsem to tak zkoušel,ale vzdal jsem to.Nevím proč je to teď na rajčeti upraveno takto.Když jsem vkládal minule,bylo to krásně pod obrázkem. :roll: Až si zase budu hrát,zkusím ještě něco zinscenovat a přilípnu to k těmto obrázkům. 8)
KYKLOP68
Radek Strnad

Příspěvekod Radek Strnad » stř 13 črc, 2011 2:07 pm

Dnes jsem trochu pojezdil po rekonstruovaném kolejišti a při té příležitosti nafotil nějaké provozní situace,jako pokračování předchozího dílu o provozním dni na kolejišti.Dávám na rajče http://kyklop68.rajce.idnes.cz/Pk
KYKLOP68
Radek Strnad

Příspěvekod radula63 » stř 13 črc, 2011 4:27 pm

PARÁDA. Taky bych měl rád už svoje kolejiště ve stavu, v jakém ho máš ty. :shock:
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Radek Strnad » pon 07 kvě, 2012 1:22 pm

Tak zase po delší době vytahuju svoje téma z mého kolejiště.Pokud si někdo z kolegů chce fiktivně zajezdit,tedy pokračovat v předchozím ježdění tak http://kyklop68.rajce.idnes.cz/Pk .Nevěřil bych,co mi dá práce postavit po několika měsících vše do stavu,v jakém skončilo poslední ježdění :mrgreen: .Docela opruz.Neměl jsem tuto zimu tolik času,protože jsem se věnoval stavbě synova dětského zimního kolejiště,takže na moje toho moc nezbylo.Trochu jsem zpodzimnil kreslenou kulisu a některé stromy a keře.Dolepil nějaké drobné doplňky,přibylo pár vagónů,ovladač LH90 nahradil Multimouse Roco,abych nemusel pořád ďobat do LH100...atd.Pořád mi zbývá dost mravenčí práce na dovedení k skoro dokonalosti,která doufám nikdy nenastane-nevím co bych dělal.
KYKLOP68
Radek Strnad

Předchozí

Zpět na Modelové kolejiště