od milan222 » ned 22 srp, 2010 10:20 pm
já taky trochu přidám.
je mi sice jen 15let, a ženu nemám, ale jsem na tom podobně. doma před rodiči nic nezatajím. mají pro mě už pocopení.
no mám něco horšího než mašinky... sbírám totiž stará lampová (elektronková) rádia do roku 1970. a mám jich zatím kolem 15kusů. no a už slíchám že mi to stačí.
vláčky mám po tátoj, ale peníze nejsou, barák se předělává, tak si vše sponzoruju svým kapesným, které není kdovíjak vysoké (300,- coz z naší bývalé třídy bylo 3. nejnižší kapesné. pak jen kamarád co dostává 50,-/tydenm, ale zase dělá do RC letadel a rodiče mu něco koupí) a VUBEC SI NEZTĚŽUJU! ale sou extrémy, co dostávají kapesne nehorázné, propadají a ještě kouří a chlastaj. (to sem nezmínil účet za telefon...)
ale k ženám. mě se smnějou, že nemám holku... já sem je poslal někam ( do p*dele) s tím, že holku nepotřebuju na sexuální potřeby, a že si počkám radsi, než abych mněl něakou co bude myslet jen na sebe, čumnět na bednu a nic neumět. (taková je situace 50%holek z naší třídy) my máme statek, a většina ani neví, co sou to vidle...
ale já budu mít asi štěstí, a asi jsem možná potkal tu pravou... mají taky statek, taky pomáhá rodičům, nemá nic proti tomu že mám v pokoji nepořádek (samé plošné spoje a rozpracované projekty) jen se bojí pijonýra (jawa 21) tak jezdim spíše k ní nez ona ke mě. mám to k ní 1km lesem, tak nemusim mít ani na to papíry... takže můžu říct, že mám štěstí a nic mi nechybí.
hodně štěstí vám, a vašim polovičkám, nebo budoucím polovičkám (určitě tady nejsem sám co nemá 18let)