My modelári a naše polovičky :)

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: My modelári a naše polovičky :)

Příspěvekod milan222 » ned 22 srp, 2010 10:20 pm

já taky trochu přidám.
je mi sice jen 15let, a ženu nemám, ale jsem na tom podobně. doma před rodiči nic nezatajím. mají pro mě už pocopení.
no mám něco horšího než mašinky... sbírám totiž stará lampová (elektronková) rádia do roku 1970. a mám jich zatím kolem 15kusů. no a už slíchám že mi to stačí.
vláčky mám po tátoj, ale peníze nejsou, barák se předělává, tak si vše sponzoruju svým kapesným, které není kdovíjak vysoké (300,- coz z naší bývalé třídy bylo 3. nejnižší kapesné. pak jen kamarád co dostává 50,-/tydenm, ale zase dělá do RC letadel a rodiče mu něco koupí) a VUBEC SI NEZTĚŽUJU! ale sou extrémy, co dostávají kapesne nehorázné, propadají a ještě kouří a chlastaj. (to sem nezmínil účet za telefon...)
ale k ženám. mě se smnějou, že nemám holku... já sem je poslal někam ( do p*dele) s tím, že holku nepotřebuju na sexuální potřeby, a že si počkám radsi, než abych mněl něakou co bude myslet jen na sebe, čumnět na bednu a nic neumět. (taková je situace 50%holek z naší třídy) my máme statek, a většina ani neví, co sou to vidle...
ale já budu mít asi štěstí, a asi jsem možná potkal tu pravou... mají taky statek, taky pomáhá rodičům, nemá nic proti tomu že mám v pokoji nepořádek (samé plošné spoje a rozpracované projekty) jen se bojí pijonýra (jawa 21) tak jezdim spíše k ní nez ona ke mě. mám to k ní 1km lesem, tak nemusim mít ani na to papíry... takže můžu říct, že mám štěstí a nic mi nechybí.
hodně štěstí vám, a vašim polovičkám, nebo budoucím polovičkám (určitě tady nejsem sám co nemá 18let)
milan222

Příspěvekod TTmili » pon 23 srp, 2010 8:24 am

Radku, hlavně měj pevný nervy. Já sice taky moc co mluvit nemám, do 18 mi chybí pár měsíců, ale zkušenosti s ženskýma mám bohužel vesměs negativní, a to ať kvůli modelařině nebo kvůli hasičům. Ale nějak mě to netočí, přecejen když se nemůže smířit s tím že nebude všechen můj čas a prostředky pro ní tak asi není ta pravá. Nadruhou stranu vždy po takovýhlech nevydařených obdobích mám mimořádně plodný modelářský období, během krátké doby jsem schopen udělat téměř zázraky (např. teď, ve středu mi přišel lept "potkana", dneska už tady je plnohodnotná mašina, jen bez nástřiku a pojezdu, nepočítal jsem s tím že bude tak rychle).
Takže se snaž pokud možno všechno zahnat modelařinou, ne ničim jiným, modelařina je mocný lék, hlavně na bolavé srdce, a už to kolikrát ukázala.
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod diego.dan » pon 23 srp, 2010 10:47 am

Ahoj Radku,mám to taky za sebou...Je to sice už dlouho ale nakonec dopadlo vše dobře.Po pěti letech pauzy jsme se k sobě vrátili a celý vztah byl úplně jiný.Důležité je řešit celou situaci bez emocí a trochou nadhledu.Je dobře,že se máš k čemu upnout(mašinky a dcera) a nemyslet na to horší a smutnější.
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT
diegovaho.blog.cz
GOTHIC FOREVER
diego.dan

Příspěvekod radula63 » pon 27 čer, 2011 7:27 pm

Ahojky kamarádi vláčkaři
Moc jste mi pomohli, někteří osobně, někteří na dálku. Viz. předchozí strana. Sice není zdaleka minulost vyřešena, ale už stavím novou rodinu - mám přítelkyni, která má pro mne i mého koníčka pochopení, její dcerku i synka, kteří mi říkají tati :P a čekám malého kolejáčka :lol: . Stále bojuji o dcerku z 1.manželství.
Luboši D., Jardo H. a Milane F. - patří vám veliký dík :wink: S životem se peru statečně, ale vláčky neopouštím - na rajčeti mám novější fotky - stavím další modely, postupně se vracím zas ke stavbě kolejiště. Občas s kluky z KŽM Praha3 vyrazím za odreagováním na výstavu.
ŽIJU DÁL...
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Rozsíval Jaroslav » úte 28 čer, 2011 5:28 am

Tak ať ti to vyjde. Jak s vláčkama, tak s rodinou.
Jarda
HO - analog
Rozsíval Jaroslav

Příspěvekod milan ferdián » úte 28 čer, 2011 5:31 am

Tak Radku s chutí dotoho a půl je hotovo.Život je krásný ... :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 28 čer, 2011 8:56 am

A je to,já to říkám pořád,když se nejde z babou domluvit,je potřeba ji vyměnit za jinou :lol: Mám to za sebou 2x :o a jak si panečku nynější přítelkyně pochvaluje,že nechodím do hospody a radši cpu peníze do mašinek :lol: Ona má zase boty a kabelky tak co,žádnej stres :mrgreen:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Jarda H. » úte 28 čer, 2011 10:15 am

miroslav lengyel píše: ..... že nechodím do hospody a radši cpu peníze do mašinek :lol: ....

Někdy si říkám, že ta hospoda je levnější "koníček" :lol: až na přepitý játra a ledviny .....
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 28 čer, 2011 10:32 am

Znám lidi,kteří nechají denně v osvěžovně 150-200kč(cca 6piv+1cigára) :!: když to vynásobím 30-ti je to slušný peníz.Ale vem si kolik stojí dnes 1 pivo,dvacku?3 piva 60 x 30=1800x12=21600 a s tím jdou ruku v ruce cigára :o :shock: Počty jsou jednoduché,že?Kdyby mi někdo z těch pijanů dal půlku,byl bych spokojen :P :P :P :P :P :P
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod radula63 » úte 28 čer, 2011 1:36 pm

Koukám, že tady začínáme jet kalkulačku... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já mám podobné počty, ale jsou to poplatky za soudy, právníky.... :evil: Kdybych tohgle platit nemusel, to by bylo financí na mašinky!!!
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Jarda H. » úte 28 čer, 2011 2:24 pm

miroslav lengyel píše: ..... nechají denně v osvěžovně 150-200kč(cca 6piv+1cigára) :!: když to vynásobím 30-ti je to slušný peníz. .....

Tak tyhle notoriky jsem zrovna na mysli neměl :mrgreen: myslel jsem svojí poznámku spíše jako řečnickou otázku ?! Ale cenově máš pravdu - škoda, že čkověk pamatuje, kdy za dvacku měl těch piv 6 a tlačenku s cibulí a octem jako sváču.
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 28 čer, 2011 3:46 pm

No to byla dobrá sváča :mrgreen:
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » pát 01 črc, 2011 7:20 am

Tak si tu ideální dovolenou mebo prázdniny užijte :mrgreen:
Přílohy
idealni_vylet.jpg
idealni_vylet.jpg (214.05 KiB) Zobrazeno 5368 krát
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » pát 01 črc, 2011 11:49 am

Tak tohle asi neklapne :D ale kdyby to bylo obráceně,tak by se to tý mojí by se to určitě líbilo :mrgreen:
miroslav lengyel

Příspěvekod Rozsíval Jaroslav » pát 01 črc, 2011 3:47 pm

Té mojí taky
HO - analog
Rozsíval Jaroslav

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)