mnitka píše: ...Roco v TT obsadí stříbrnou příčku
.
a to je pokud se nemýlím ze tří účastníků ta poslední

..tak poslední příčku jsem zrovna na mysli neměl

Mne brejlovec, tak jak ho dělá Roco v TT, nijak neuráží (a to jsem z HO zvyklej na jinou "třídu"). Rozhodně to není žádná hrůza, jak se tady někdo zmínil. Některý věci jsou na něm dokonce lepší, jak v HO (žaluzie, ventilátory, nástřik (není patrná tak tlustá vrstva barvy), lak madel, střecha nad motorem doléhá lépe). A že nemá madla kolem dveří? Raději nic, než polovičaté řešení ala MTB. Na kolejišti se to stejně ztratí (někdy i doslovně

). Navíc si myslím, že bude mít i navrch kvalitou a životností pojezdu (v kategorii TT). Akorát by cena měla více odpovídat "konkurenčním" poměrům.
...a ještě ke staršímu příspěvku:
mnitka píše:Myslím, že diskuze je hlavně o tom

KDYŽ UŽ NĚCO DĚLÁM, PROČ TO NEDĚLÁM POŘÁDNĚ. (roco)
Vlastně se jedná o drobnosti, ale spousta lidí by raději nějakou stovku přihodila a měla model o třídu výš.
...přesně tak, ale protože se jedná právě o drobnosti, které při správném návrhu cenu modelu nijak nezvyšují, tak by stačilo ten model udělat pořádně (žaluzie, "otřepy" na čelech...). Model o třídu výš není potřeba, mně by stačil ten stávající bez těch největších blech.
Jsem zvědav, jak se vytáhnou s bardotou. Ty žaluzie snad už budou správně (když jsou správně v TT

).
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....