Ono vsechno, co tady popisujete, jsou proti tomuhle celkem prkotiny i kdyz jista podobnost tu je. Dulezite je, zda-li se masina obchodnikovi podari najit v nektere z krabicek od Gutzolda, ci ne. A pokud provedl zamenu nejaky zamestnanec, at vedome ci nevedome a bude tvrdit, ze nic takoveho neudelal, tak pochybuji, ze to ten obchodnik na sebe veme.
Nevim jsou-li masiny nejak znacene, ze by se treba dalo poznat, ze je to masina, ktera na ten obchod byla dodana, ale pokud by to nejaky zamestnanec vymenil zamerne a donesl si masinku z domu, zakoupenou nekde jinde, tak ani to mi nebude nic platne. Zbyva uz mi jen svedectvi dvou lidi, ale ani tohle nemusi platit.
Nakonec soudim to podle sebe. Ja mit eshop a nekdo mi tohle zavola, tak se mu vysmeju a budu si myslet, ze je to blazen, ktery si mysli, ze se mnou muze vyjebat.
Cele to nakonec muze skoncit tak, ze za podvodnika budu prodejcem oznacen ja a v tom pripade tady prisaham, ze s modelarenim koncim.
Clovek si utrhuje od huby, maka jak ocas, dela prescasy, aby si obcas mohl neco hezkeho k vlackum koupit, doma hraje na manzelku smecko, aby se nedozvedela pravou cenu veci apod. , a potom jednoho dne na nej z krabicky od Fleischmanna vykoukne hrackovy stroj od Gutzolda a nebude mozne s tim cokoliv udelat. Tak tohle ja opravdu nemam zapotrebi.
Ale zatim nehazu flintu do zita, uvidime jak to cele dopadne. Kazdopadne jsem z toho ale hodne spatny a kvalita meho zivota posledni dva dny stoji za prd

Ani zcerveneho brejlaka, co mi dnes dorazil nemam radost, tak moc me tohle dostalo.
Nejsem modelář, jsem jen mašinkář, snažící se znázornit železniční provoz ve velikosti H0.