airwar píše:Kdyby měsíc, pan Báňa mlčí už 2,5 měsíce, a ani na stránkách projektu není už pár měsíců žádná aktualizace......(
Zřejmě se věnuje réalnému modelaření a na virtuální modelaření na webu mu nezbývá čas.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
airwar píše:Kdyby měsíc, pan Báňa mlčí už 2,5 měsíce, a ani na stránkách projektu není už pár měsíců žádná aktualizace......(
radekkrupka píše:Upřímně řečeno, nepřestávám vycházet z údivu. To má výrobce (ač se ho nezastávám) hlásit na svém webu každý šroubek, který kde utáhl? Dělá to snad Roco, Tillig, Fleischmann a jiní? Ti hodí obrázek do novinkového katalogu (často fotku skutečného stroje) a pak se čeká. Možná uvidíte handmuster někde na veletrhu. Nikomu neberu jeho názor, ale některé reakce mi prostě přijdou dost mimo mísu...
pepiknemecek píše:Zdravým všechny nedočkavce.
Podle mých informací by měli být první kousky k dispozici v sobotu 21.5. na Pražské burze v Opletalově uliciPravděpodobě zatím "jen" verze zelenošedá ČD. Přejďte se všichni podívat, model stojí určitě za to.
airwar píše:Takže pokud je polovina května a je 2,5 měsíce ticho po pěšině máme logicky trochu obavi, zvláště když se jedná o první model nového výrobce.
JBr píše:airwar píše:Takže pokud je polovina května a je 2,5 měsíce ticho po pěšině máme logicky trochu obavi, zvláště když se jedná o první model nového výrobce.
Ticho po pesine rozhodne nebylo, na kazde burze se daly novinky vyzvedet od pana Nemecka a navic na posledni byl prezentovan i jeden z prvnich vylisku kastle na zamracenou. Takze se rozhodne neda rict, ze se nic nedelo a nedeje.
Tomas_C. píše:já jen doufám, že bude k sehnání i jinde než na burze...tento způsob prodeje a distribuce se mi moc nezamlouvá...
Zx1974 píše:airwar píše:Kdyby měsíc, pan Báňa mlčí už 2,5 měsíce, a ani na stránkách projektu není už pár měsíců žádná aktualizace......(
Zřejmě se věnuje réalnému modelaření a na virtuální modelaření na webu mu nezbývá čas.
Tomas_C. píše:já jen doufám, že bude k sehnání i jinde než na burze...tento způsob prodeje a distribuce se mi moc nezamlouvá...
airwar píše:JBr píše:Takže pokud je polovina května a je 2,5 měsíce ticho po pěšině máme logicky trochu obavi, zvláště když se jedná o první model nového výrobce.
Ticho po pesine rozhodne nebylo, na kazde burze se daly novinky vyzvedet od pana Nemecka a navic na posledni byl prezentovan i jeden z prvnich vylisku kastle na zamracenou. Takze se rozhodne neda rict, ze se nic nedelo a nedeje.
Tak to je dobře, bohužel an burzu do Prahy z modelářů co znám, nikdo nejezdí a tudíž nebyly žádné zprávy, díky za info.Tomas_C. píše:já jen doufám, že bude k sehnání i jinde než na burze...tento způsob prodeje a distribuce se mi moc nezamlouvá...
Tak v to také doufám, předpokládám že snad půjde objednat, sice mě zajímají hlavně "parňáci", ale i Brejlovce od českého výrobce bych rád na svém kolejišti měl.
V_Báňa píše:čtyřkové verze budou a albini také ale pojezd musí být kompletní, takže nebarvené verze až se zavede std. řada.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků