Ahoj,
já jsem začal asi před měsícem a půl a zatím to vypadá
takto. Více ve vlákně
tady.
Základ tvoří obdelníkový rám 160x110 z překližky 16mm a výšky 7cm. Měl jsem tam původně 2 podélné výztuhy, ale ty jsem včera zrušil a nahradil křížem z rohu do rohu, teď se to nekroutí ani za pomocí hrubé síly (skákat jsem na tom ale nezkoušel

) Na tenhle rám jsem dal překližku 6mm a začal se skryťákem. Pod koleje po vzoru Houmra lepenka pod sádrokartonové příčky (3mmx30mm). Zespodu desky jsou přidělaná serva, dekodéry výhybek, zpětná vazba S88 a USB GENLI. V patře bude odbočná stanice opět na překližce 6mm, která bude přidělaná na příčkách. Zrovna tak bude udělaná i koncová stanice. Koleje spojující všechny tyto "moduly" budou umístěné nejspíš na kartonu (rovné úseky) a stoupání v zatáčkách na polystyrenu (nařezaný "had"). Terén pod stavbama a kopce budou z polystyrenu. Dál už jsem pak nepřemýšlel.
No snad to bude všechno dobře držet a bude se s tím moct nechat manipulovat...
EDIT: Ještě jsem zapomněl dodat, že odbočná a koncová stanice bude na "sendviči" překližka, 1 nebo 0,5cm polystyren a lepenka pod sádroše. Lepenka je jasná - na vymodelování lože. Polystyren pak kvůli odhlučnění a možnosti vyhloubení kanálů (koryt) podél kolejí.