MirekTT píše:Něco málo jsem fotil, ale jen detaily, které mně zaujaly, tak to dohromady dává celkem chaos. Pak to sem hodím.
Fotky jsou dočasně zde:
viewtopic.php?p=76746#p76746
Fotky pěkné, doufm že se někde na netu urodí další, Mě to bohužel nevyšlo, malej trochu bojoval z teplotou, nic vážného, ale necítil se a byl unavený, takže jsem ho nechtěl zatěžovat, a jet sám když se na to tak těšil jsem neměl srdce. Ale i tak jsem měl o zábavu postaráno, polepil jsem jeden modul styrodurem a polystirenem a počítám že dneska začnu ořezávat krajinu, a následně to dohladím tmelem namíchaným z toho zázračné Mirkové hmoty, a následně povrch pokryji utětkama lepený balakrylem, zatřu povrch a nalepím kolej, a sjízdný modul bude hotov, pak dám nějaké fotečky na net.
Mimo jiné jsem byl v neděli i v obchodě na nákupech a co čert nechtěl, při parkování mě cizí auto lehce nabouralo dveře v místě řidiče, a to takovým způsobem že dveře nejdou moc otevírat, naštěstí to byl slušnej řidič, počkal na mě, sepsali jsme to, bylo to v pohodě. Takže jsem ráno vezl auto do servisu, tudíž na sraz dorazím pěšmo a mohu si dát alkoholické pivo. Pokud by někdo chtěl tu desku 2cm styrodurum, tak na sraz ji asi nevezmu, protože MHDčkem to tahat nebudu, ale když mě dáte na srazu vědět, tak Vám ji případně doručím po srazu jak budu mít auto. To platí hlavně pro našeho "trávníkáře".

Jo a pro Michala vezmu ten debonder.
TT, I a II. epocha, jihomoravská lokálka, začátek dvacátého století