Tak ta vrtačka je ještě podctivej kousek,takže něco váží odhaduji to něco mezi 7-10kg

podědil jsem ji po dědovi mé ženy.Byl stolař a vše se rušilo...ještě dneska se mi ježí chluby co tam bylo vercajku a strojů a vše šlo do šrotu..nebylo to kam dát.
Zde se pokusím nastínit mé možnosti a to co mám v hlavě.Zbytek pak bude 100% lepší u pivka...já to taky neumím nakreslit,ale představu mám.
Základ je toto:Moje železniční zázemí je omezeno prostorem.Přesněji řečeno jedná se o prostor pod postelí.Ne nelekejte se máme spešl postel na míru

...moje "trucovna" vypadá asi takto
http://tauvec.rajce.idnes.cz/Vozovy_park_2/#c.jpgFotka skresluje ve skutečnosti to je vědší

160cm dozadu a 75cm max šíře.Výška díry je 125cm..po bocích mám police a tam uskladněn materiál a vše s čím kutím.Zatím to funguje tak že modulky skladním na podlahu a dva jsem šupl do police.Bohužel takto se jich do prostoru vleze jen velmi omezené množství.
A proto mě napadla myšlenka,postavit něco jako "rakev" na kolečkách a tu vždy pěkně zasunout do prostoru,nebo naopak dle potřeby vysunout.A kdyby tyto rakve byly 4 nad sebou tak se tam vleze 24modulů

.Chtělo by to mít jen podlahu s kolečkama,nebo kluzákama,pak v každým rohu vstyčit hranoly.V podstatě stůl vzůru nohama.Pak pomocí "něčeho" udělat vodící ližiny po kterých bych posunoval dílky jeden za druhým.Pak by se dala výstuha a zase ližiny pro další patro.No nevím jestli to je takto možné udělat,ale máme tu hrubou představu a hlavně teď všichni vidíte kam se to vše musí vejít....