T466.0

Stavba a přestavba lokomotiv všech velikostí. Návody, praxe, materiály, postupy a další.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27

Příspěvekod Zdenek Valter » ned 09 pro, 2007 8:07 pm

MaHa píše:Problémy s dvokolím máš jen Ty a né já. :lol:

No řekl bych, že nemám a že už se zase snažíš mluvit za mne.
Dej pozor, nebo nás zase moderátor vykáže někam :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

MaHa píše:Kdy Zdenku uveřejníš nějaké své "výtvory", já bych se hrozně rád podíval......... :wink:

K tomu jen dodám, že nehodlám své modely patlat a proto kdo si počká ten se dočká.
Za 2 nebo 3 roky snad ...
Nejdřív ale musím mít soustruh, už na něj netrpělivě čekám.
Zdenek Valter

Příspěvekod MaHa » ned 09 pro, 2007 8:18 pm

Zdenek Valter píše:No řekl bych, že nemám a že už se zase snažíš mluvit za mne.

Já určitě ne! Jen proboha něco postav!!!!(třeba jako Marwin nebo někdo jiný)
MaHa píše:Kdy Zdenku uveřejníš nějaké své "výtvory", já bych se hrozně rád podíval......... :wink:

Zdenek Valter píše:K tomu jen dodám, že nehodlám své modely patlat a proto kdo si počká ten se dočká.

Víš to říkali v jednom klubu 10 let taky až jsem musel poskládat za 4 odpoledne M262.0 v TT sám. :lol: :lol:
Takže Ti Tvoje tvrzení za 2 dva roky připomenu :!:
PS: Soustruh už přece máš :!: byť pujčený - jak to tedy je :?:
PS1: Taky znám jedny co říkali že za 2 - 3 roky upraví kolejiště (které jsem stavěl ve svém volnu). .......a výsledek......???? Nakonec jej rozebrali do mrťě ...... a dnes kolejiště prostě není - promiň ale mám s lidmi kteří toho moc namluví (a nic nedělají) ty nejhorší zkušenosti. Takže za 2 roky přijdu jako ten čert kterému jsi "upsal svoji duši". :twisted: :twisted: a připomenu Ti Tvé tvrzení.
MaHa

Příspěvekod Zdenek Valter » pon 10 pro, 2007 12:07 pm

MaHa píše:
Zdenek Valter píše:No řekl bych, že nemám a že už se zase snažíš mluvit za mne.

Já určitě ne! Jen proboha něco postav!!!!(třeba jako Marwin nebo někdo jiný)

Zdenek Valter píše:K tomu jen dodám, že nehodlám své modely patlat a proto kdo si počká ten se dočká.

Víš to říkali v jednom klubu 10 let taky až jsem musel poskládat za 4 odpoledne M262.0 v TT sám. :lol: :lol:
Takže Ti Tvoje tvrzení za 2 dva roky připomenu :!:
PS: Soustruh už přece máš :!: byť pujčený - jak to tedy je :?:
PS1: Taky znám jedny co říkali že za 2 - 3 roky upraví kolejiště (které jsem stavěl ve svém volnu). .......a výsledek......???? Nakonec jej rozebrali do mrťě ...... a dnes kolejiště prostě není - promiň ale mám s lidmi kteří toho moc namluví (a nic nedělají) ty nejhorší zkušenosti. Takže za 2 roky přijdu jako ten čert kterému jsi "upsal svoji duši". :twisted: :twisted: a připomenu Ti Tvé tvrzení.

MaHa promiň, ale nemyslím si že pokračování v této diskusi a v tomto duchu je k tématu tohoto fóra.
Je přeci jen na mě co a jak a kdy dám dohromady.
Moje činnost také nespočívá jen v modelování, ale i ve službě ostatím kamarádům.
Chápu, že to pro Tebe možná není tím správným modelářským přístupem a měřítkem, ale to také není důvod aby ses dožadoval prosazování svých přístupů měřítek kamkoliv jinam.
Já se Tě taky neptám co jsi udělal pro nás své kolegy železniční modeláře. Kolik setkání jsi pro nás zajistil.
Proto bych byl rád abys své dotazy či požadavky tohoto osobního charakteru posílal soukromým mailem a neobtěžoval tím čtenáře tohoto fóra.
Zdenek Valter

...

Příspěvekod sco_27 » pon 10 pro, 2007 3:46 pm

No myslim ze toho Atlasa drazit nebudem postovne by bolo asi velmi velke... A asi sa nakoniec uspokojim s rocnickou alebo niecin inym (neviem s cim :( ) Tak dik za rady mozno sa mi niekedy b buducnosti zidu...
sco_27

Příspěvekod MaHa » úte 11 pro, 2007 8:13 pm

Zdenek Valter píše:MaHa promiň, ale nemyslím si že pokračování v této diskusi a v tomto duchu je k tématu tohoto fóra.
Je přeci jen na mě co a jak a kdy dám dohromady.
Moje činnost také nespočívá jen v modelování, ale i ve službě ostatím kamarádům.
Chápu, že to pro Tebe možná není tím správným modelářským přístupem a měřítkem, ale to také není důvod aby ses dožadoval prosazování svých přístupů měřítek kamkoliv jinam.
Já se Tě taky neptám co jsi udělal pro nás své kolegy železniční modeláře. Kolik setkání jsi pro nás zajistil.
Proto bych byl rád abys své dotazy či požadavky tohoto osobního charakteru posílal soukromým mailem a neobtěžoval tím čtenáře tohoto fóra.

Zdenku zkus přestat "publikovat" a postav něco jako kdokoliv jiný z tohoto fóra:!:
PS: Navrhnu administrátorovi aby příspěvek jehož autor neprokáže, že dotyčný model nebo aplikaci sám nepostavil(odkazy na stránky) jednoduše smazal. :wink:
MaHa

Příspěvekod sco_27 » úte 11 pro, 2007 8:21 pm

No prepac MaHa ale myslim si ze je to totalna blbost... Myslim si ze nie kazdy ma digi fotak napr. ani juraj h0 nema a co? mam mu vycitat ze nepostavil motorak (uz neviem aky typ) ked ho nezverejnil na webe fotkou ? Ak to chapem zle prosim oprav ma.
sco_27

Příspěvekod MaHa » úte 11 pro, 2007 9:00 pm

sco_27 píše:No prepac MaHa ale myslim si ze je to totalna blbost... Myslim si ze nie kazdy ma digi fotak napr. ani juraj h0 nema a co? mam mu vycitat ze nepostavil motorak (uz neviem aky typ) ked ho nezverejnil na webe fotkou ? Ak to chapem zle prosim oprav ma.

Viz: Připomínky k fóru :wink:
MaHa

Kocour našeho kamaráda

Příspěvekod Zdenek Valter » pon 17 pro, 2007 10:50 am

V Milevsku o víkendu byly vidět nádherné věci jedním z nich je kocour ČD našeho kolegy z fóra.
Obrázek
Obrázek
O detaily či další fotky nechť se podělí on sám ;-)
Zdenek Valter

Příspěvekod sco_27 » pon 17 pro, 2007 11:03 am

Ty joo, to je pecka... Poprosim by so niake info o modelu.
sco_27

Příspěvekod Zx1974 » pon 17 pro, 2007 1:01 pm

Naposledy upravil Zx1974 dne pát 08 úno, 2008 4:03 am, celkově upraveno 1
Zx1974

Příspěvekod Zx1974 » pon 17 pro, 2007 7:57 pm

Naposledy upravil Zx1974 dne pát 08 úno, 2008 4:02 am, celkově upraveno 1
Zx1974

Příspěvekod sco_27 » pon 17 pro, 2007 8:04 pm

Mohol by som vediet z akej loko je ten zinkovy ram ? alebo kolko stala vyroba ?
sco_27

Příspěvekod Zx1974 » pon 17 pro, 2007 8:44 pm

Naposledy upravil Zx1974 dne pát 08 úno, 2008 4:01 am, celkově upraveno 1
Zx1974

Příspěvekod sco_27 » úte 18 pro, 2007 2:04 pm

Aha...A keby si teoreticky ten ram od teba kupim, tak by sa dal osadit do T 444.0 od Dk-model, s podvozkami aj motorom Roco ?
sco_27

Příspěvekod Zdenek Valter » úte 18 pro, 2007 2:47 pm

sco_27 píše:Aha...A keby si teoreticky ten ram od teba kupim, tak by sa dal osadit do T 444.0 od Dk-model, s podvozkami aj motorom Roco ?

Ne to by nešlo, pro karkulku je potřeba udělat celý nový pojezd. :cry: :cry:
Zdenek Valter

PředchozíDalší

Zpět na Stavba lokomotiv