Moderátor: Michal Dalecký
vorisekml píše:CS train uměl dělat i vcelku povedené modely. Nehodnoťte je podle brejlovce a plošiňáku. Původní hektor od ČS train na mě působí lepším dojmem /vždyť to taky vyráběli u Reifry v Annaberg/ než to co teď padá od f.PMT . A polostavebnice elektrik taky nevypadají špatně. Škoda že že to u ČStrainu vždycky hezky začne a špatně skončí. Dodnes nikdo oficialně neosvětlil pozadí pádu modelu hektora. Šušká se toho dost, ale verze německá se dost výrazně liší od té české.
To co je na webu je doufám jen předsériový vzorek /handmuster/. Pokud páni od CS trainu nepřešvihnou cenu tak si myslím že by jim tah na v současnosti nejrozšířenější CS lokomotivu mohl vyjít. To s tou prodejní cenou myslím zcela vážně. Všichni víme jak to bylo s hektorem. U nás se prodával za 5000,-Kč a v Německu se dal sehnat za 120,-€/tehdy bylo € za 28-29Kč/.
fousek píše:Raději problémy s termínem, než s kvalitou. Jestli vozy vypadají jak na obrázku, tak je snad ani nemá cenu kupovat.
vorisekml píše:CS train uměl dělat i vcelku povedené modely. Nehodnoťte je podle brejlovce a plošiňáku. Původní hektor od ČS train na mě působí lepším dojmem /vždyť to taky vyráběli u Reifry v Annaberg/ než to co teď padá od f.PMT . A polostavebnice elektrik taky nevypadají špatně. Škoda že že to u ČStrainu vždycky hezky začne a špatně skončí. Dodnes nikdo oficialně neosvětlil pozadí pádu modelu hektora. Šušká se toho dost, ale verze německá se dost výrazně liší od té české.
To co je na webu je doufám jen předsériový vzorek /handmuster/. Pokud páni od CS trainu nepřešvihnou cenu tak si myslím že by jim tah na v současnosti nejrozšířenější CS lokomotivu mohl vyjít. To s tou prodejní cenou myslím zcela vážně. Všichni víme jak to bylo s hektorem. U nás se prodával za 5000,-Kč a v Německu se dal sehnat za 120,-€/tehdy bylo € za 28-29Kč/.
fousek píše:U vozů Bap mi nesedí ani odstin modré barvy. Měla by být pastelově světlá modrá, ne tmavá, jako u PIKA. On pak ten vagon pak vypadá uplně jinak, než v reálnu....
kubulak píše:Vedel by nekdo, odkdy se na Bmo objevil ten sedy pruh na bocnici? Zatim mam info pouze "cca polovina az konec 90. let".
Cili CSD vozy s sedym pruhem jsou blbost?
Z toho mi plyne, ze kdo dela obdobi 1983-1993, tak proste v obchode neporidi.
Tmave nebo svetle modre "s fousy" jsou Bap = do 1983, a Bmo (Bmto) se delaji jen s pruhem = obdobim tak od 1995 dal. A modry Bmo bez pruhu nikdo nedela - nebo ano?
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků