Dobrý den pane Němečku,
díval jsem se dnes na burze u vašeho "stánku". Argument s krabičkou u mně neobstojí. Krabičku si nekupuji, kupuji model. Krabička je krásná, to ano. To ztvárnění....hmm, mňam, mňam,,,ale to mi na kolejích jezdit nebude, naopak, krabička skončí někde pod stolem.
Ty hrubé detaily jste myslím pochopil špatně. Já neporovnávám Roco a MTB v hrubých detailech, já říkám, že provedení detailů u MTB je hrubé. A za počítače nýtů se opravdu nepovažuji. Disproporci považuji za hrubou chybu, nkoliv mouchu. Jízdní vlastnosti jsem neviděl, nemohu soudit, ale soudě podle Vaší reakce budou jistě perfektní.
Chci tím vším říct, že pokud utratím 2600 kč nebo 2800 kč je mi celkem jedno. Ale za své peníze chci mít doma kvalitní výrobek. A design je součást kvality. Roco má problémy s pojezdem, MTB - dle mého názoru - staví mezityp mezi Brejlovcem a něčím, co jsem já a asi ani nikdo jiný, nikdy neviděl. Je tu ještě třetí výrobce a na toho si počkám. Pak se rozhodnu. Za půl roku jistě nebude nedostatek Brejlovců na trhu. Vždyť budou tři výrobci....
Já říkám, kdo si počká, vyhraje. Přiznám se, pokud Brejlovec od Kína bude alespoň stejně tak dobrý, jako jeho Bastard, má volba je jasná. Ale...počkám si.
B.