Moderátor: Michal Dalecký
Ne, to nebude ten vuz (i kdyz na ilustracnich fotkach od CS Trainu to on je). Ten co jsme mel delat byl z vylisku VDV. Vyrobil jsem (jeste kdyz byl cas a nez mi to vratili diky narocnosti i lide co je meli delat) cca 20 kusu a dalsich cca 80 kusu pro ty co je meli s Brejlaky. Bohuzel jsem neodhadl jak zajem, tak predevsim vyrobni kapacitu, proto nakonec k dalsi realizaci prave z tech predobjednavek nedoslo (jiz jsme to resili v jinem vlaknu). Tento od Trainu je uplne jina koncepce. Do plastovych vylisku (jenme zpracovanych) je vlozen kovovy ram a v nem budou podvozky. Myslim, ze jizdni vlastnosti budou super.alf píše:Snad dotaz na p.Daleckého.(Nic osobního..)Vozy Sas prezentované nyní na vašem obchodě.biz jsou tytéž jaké byly prezentovány před cca třemi(?) lety a na které byly přijímány předběžné objednávky?Já jen že jsem jeden z těch kdož si je tenkrát objednali a dodnes jaksi nic..Viděl jsem jen prototypy(?) na výstavě v Chrudimi a od té doby ticho po pěšině..naštěstí se od té doby objevily jiné možnosti a tak Sas mám byť formou polostavebnice.Ptám se proto,že že nějaké předobjednávky mi pak na našem trhu nedávají smysl..
štokr píše:Nazdar bando,
proběhl kolem mě nějakej šum, že roco má napřesrok dělat i štokra. Nevíte nic?
štokr píše:Nazdar bando,
proběhl kolem mě nějakej šum, že roco má napřesrok dělat i štokra. Nevíte nic?
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: TheJaro a 2 návštevníků