Jenomže já to řešit nehodlám, neb je to můj první a tak si ho užívám takový, jaký je a jsem i tak spokojený

Moderátor: Michal Dalecký
VikyV píše:Michal Šuhajda píše:Hlavu nevěším, ale připravím si jednoho modrého Hektora a přestřikám ho na červenošedou verzi. I když...
No nevím, podle toho co jsem slyšel, tak je problém spíš s kapacitou výroby než s dolaďováním..
Dnes mi přišel modrý Hektor PMT a protože už jeden z prvních kousků mám, mohu porovnat a udělat si představu o tom dolaďování. Buď jde "kvalita" a to je už od začátku výroby modelu hodně lichotivé slovo, k šípku nebo mám smůlu na špatný kus. Hlavně co se týká tisku bílého proužku. První model má pruh dotištěný téměř do rohu spoje mezi skříní a kabinou, na druhém kousku ani snaha, končí už před rantlem. To by se dalo doladit KDYBY ten proužek na skříni nebyl o dobrý milimetr výše než na kabině. A na žaluziích to už je hodně špatné. Tudy to jen prosvištělo a nedotatečné krytí je mnohem patrnější než na prvním modelu. Takže spíš jde o nestíhání a dohánění na úkor kvality. Teď nevím jestli vrátit nebo mít 100% jistotu, který model půjde do zelena.
fofros píše:Včera mi taky došel Hektor a má ten samý problém, jako ten tvůj, takže asi nejde o špatný kus, ale o celou, v časové tísni, odrbanou sérii
Jenomže já to řešit nehodlám, neb je to můj první a tak si ho užívám takový, jaký je a jsem i tak spokojený
Michal Dalecký píše:Tak aby toho letos nebylo máloNa obrázku jsou handmustery (u Sas je to VDV)
...nebudou dělat ty vozy i jednotlivě?
jirie123 píše:Díval jsem se na stránky ČS train. Je to obraz bídy a utrpení. Nechápu jak někdo dnes ještě může takovým způsobem prezentovat firmu.![]()
![]()
Wow! Kocour a jeste k tomu se zvukacem! A SASky vyrazne levnejsi, nez pred rokem!
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: JuraHT a 9 návštevníků