Je to tak,pokud jsem se na něco ptal,téměř vždy jsem dostal odpověď(odpovědi).Je fakt,že trvá poměrně dlouho se všemi tématy fóra prokousat a bude stále hůř.Čím širší činnostní záběr,tím je to pracnější.Pokud člověk dělá kolejiště,občas si postaví nějaký model,vyrábí si sám stavby,krajinu,doplňky,zajímá se o historii železnice a chce znát všemožné fígle,tak mu dá práci všechny vědomosti tohoto fóra dostat do povědomí.A pokud je to úplný začátečník,musí to být v jeho hlavě totální guláš než se to usadí.Chtělo by to ,kdyby se mazaly takové ty příspěvky o ničem nebo ty co ztratily aktuálnost.Třeba nekonečná diskuze o brejlovcích,která paralizuje na několik týdnů TT-komunitu,kdy si nakonec stejně výrobce udělá,co uzná za vhodné a je to.Jak bych uvítal místo toho,kdyby tak někdo pověsil na rajče něco,co si doma postavil,aby měl člověk inspiraci.A jsou tu jiná,z větší části neplodná vlákna.Ale zase od toho je to fórum-těžko soudit,v čem se kdo vyžívá.A pokud by měli staří mázové někoho natřít za nějaký dotaz nebo za zveřejnění něčeho,co má o dva nýty míň nebo že nalepená figurka železničního zaměstnance na modelu záchodku křivě močí do pisoáru,tak ať se to tu jmenuje diskuzní fórum TOP20(pro cca 20 dokonalých) a ti ostatní nedokonalí si budou povídat jinde. Ale prosím nově příchozí,než vznesete dotaz,studujte obsah fóra a využívejte pro soukromou diskuzi SZ.Jinak se v tom za čas všichni utopíme.A před chlapci,kteří donekonečna posuzují a tvoří návrhy kolejišť smekám svůj širák a klaním se co mi hřbet dovolí,za jejich čas a trpělivost.Jo a uznávám poctivě,že i tato část diskuze by měla jít na jiné vlákno.