Moderátor: Michal Dalecký
greenery píše:....tak to tam je od samého začátku. Jen nechápu u verze ČD označení jako novinka 2010 s termínem distribuce 2012
Michal Šuhajda píše:greenery píše:....tak to tam je od samého začátku. Jen nechápu u verze ČD označení jako novinka 2010 s termínem distribuce 2012
A jestli budou dodávat stále stejným tempem, první se objeví tak v polovině roku 2014.(modrou verzi jsem objednal v únoru 2009 a dorazila v lednu 2011 a určitě nejsem sám)
fofros píše::shock: a dvě Bardotky, z nichž jedna hned poputuje do lakovny a doplní rodinku mých celočervených strojů.
greenery píše:....tak to tam je od samého začátku. Jen nechápu u verze ČD označení jako novinka 2010 s termínem distribuce 2012
Michal Šuhajda píše: A jestli budou dodávat stále stejným tempem, první se objeví tak v polovině roku 2014.(modrou verzi jsem objednal v únoru 2009 a dorazila v lednu 2011 a určitě nejsem sám)
Michal Šuhajda píše:Hlavu nevěším, ale připravím si jednoho modrého Hektora a přestřikám ho na červenošedou verzi. I když...
No nevím, podle toho co jsem slyšel, tak je problém spíš s kapacitou výroby než s dolaďováním..
George V. píše:P.S. u Herpy v novinkách 5-6/2011 GAZ 69...
fousek píše:NOCH+ KATO letos po delší době nabídnou delfína v H0 a to jak ve verzi BR 175, tak i VT 18.16. Předpokl. cena 360 Euro za 4. dílnou jednotku.
Tonda píše:fousek píše:NOCH+ KATO letos po delší době nabídnou delfína v H0 a to jak ve verzi BR 175, tak i VT 18.16. Předpokl. cena 360 Euro za 4. dílnou jednotku.
Nevíte někdo, jaký minimální poloměr projede? Uvažuji o pořízení a nevím, zda mi zmákne průjezd skrýté části kolejiště:-)
Petr Zatrepalek píše:Tonda píše:fousek píše:NOCH+ KATO letos po delší době nabídnou delfína v H0 a to jak ve verzi BR 175, tak i VT 18.16. Předpokl. cena 360 Euro za 4. dílnou jednotku.
Nevíte někdo, jaký minimální poloměr projede? Uvažuji o pořízení a nevím, zda mi zmákne průjezd skrýté části kolejiště:-)
Jesli HO, tak jsem to drandil na R1, ale vypadá to děsivě, k mojí spokojenosti je R2 (piko) 422mm
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků