Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
MOL píše:I když mě zaujaly spíš ty následující verze, 750.118 a ta Cargovka...
JBr píše:3.127 je soukroma a kdo vi, jak bude vypadat az ji pan Kriz da do laku a znova vyjede.
Ja myslim, ze tu bude problem s pouzitim loga, stejne jako treba Unipetrol. Mam z Carga mezi zakazniky par lidi a tak se schvalne pozeptam.JBr píše:A co se tyce Cargo, vyslovene mi u vsech vyrobcu chybi v nabidce jakakoliv masina tohohle dopravce (ne nutne v unifikovanem nateru), tak snad se zadari s prvni serii a aspon od pana Bani se doufejme casem dockame.
MOL píše: .... A co se tyce Cargo, vyslovene mi u vsech vyrobcu chybi v nabidce jakakoliv masina tohohle dopravce (ne nutne v unifikovanem nateru), tak snad se zadari s prvni serii a aspon od pana Bani se doufejme casem dockame.
Pokud se jedna o seriovou vyrobu tak pouziti loga musi schvalit jeho drzitel pisemnou formou. Z praxe co jsem delal treba Lhoist Rajky tak jsem pozadal a dostal jsem povoleni a poskytl ze serie par modelu. Pro firmu je to samozrejme propagace, ale musi to povolit.TTmili píše:Teď se možná trochu blbě zeptám ale jaký je rozdíl mezi použitím loga ČD a ČD-C na modelu? Nevím které z nich je jak chráněno ale myslím, že když se to logo použije na modelu tak to snad není ani kopírování loga a ani propagace nějakého soukromého provozovatele. Prostě je to znázorňování momentální situace, nebo ne?
Jarda H. píše:Nemám přehled, co přesně za typ jezdí u Cargo, zda stejný typ přijde od pana Báni, ale jen si dovolím upozornit (a platí to vlastně všeobecně k barevným mutacím), že v článku na magazin.modely je k modelu MTB výslovně uvedeno, že je /bude/ možnost dodávky : " ...... - verze bez nátěru pro individuální úpravy ... "
Tom120 píše:V Báňa:
A teď mám dotaz ohledně barevných mutací. Na stránkách je sice mnoho barevných verzí, ovšem žádná která by byla vhodná do V/VI ep. na západ čech (pro tah osobních vozů). Neuvažujete tedy o žlutomodrým bleskáči či najbrtu? Minimálně tyto 2 brejlovce letos koupím. Zatím vyčkávám a radši bych bral váš model, nežli Roco. Díky
PS: Určitě bych volil jiná ev. čísla než konkurence. Aby si model mohli koupit i ti, kteří již mají model Roco.
V_Báňa píše: asi "povinně" červená z éry ČSD.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků