Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Michal Šuhajda píše:No a jak jsi s ní byl spokojený? Já jsem ji taky zkoušel a mé poznatky jsou:
1. Je nutno mít nabité (nové) baterie
2. I s novými bateriemi to v porovnání s domácí flokovačkou (ne plácačka, ale podomácku zhotovený násobič napětí) neobstojí.
Z toho vyplývá, že vážně uvažuji o pořízení násobiče napětí. Mám zásdadní problém, že si nerozumín s elektřinou natolik, abych si na to troufnul sám, ale už vím o někom, kdo to umí. Ještě ho musím přesvědčit.
Pokud se mi to podaří, můžeme se domluvit.
milan ferdián píše:.................................................Na plánku výtopny je rozměr reál 13020mm,když odečtu jen jednu sílu zdi 600mm,tak zbude 12420mm.Sice je to dost na těsno, ale vejde se a stačí při stavbě remízy nepatrně upravit sílu zdi a je to .
pekl024 píše:milan ferdián píše:.................................................Na plánku výtopny je rozměr reál 13020mm,když odečtu jen jednu sílu zdi 600mm,tak zbude 12420mm.Sice je to dost na těsno, ale vejde se a stačí při stavbě remízy nepatrně upravit sílu zdi a je to .
To ale znamená , že při vjezdu lokomotivy do stání za ní neprojdou ? V měřítku je to délka 108,5 mm
Střelec píše:Oficiální délku přes nárazníky přesahují u modelu spřáhla. V reálu by to odhadem dělalo možná metr a to asi bude ta chybějící délka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků