Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
pekl024 píše: ..... ale přemýšlím o nových pojezdech pro 423. Jen nevím a hlavně jsem to ani nezkoumal jestli by šel jako základ použít znova z BR 92/81 nebo jiné. ......
Jarda H. píše:[.................................původnímu modelu "zkracované" modely vozů, převzaté k ČSD a konkrétně jsou označené jako Ce 3-1000 až 05, BCe 2-6635 až 73 (padesátá léta 20.století), případně i vozy Ci 4-1204 až 9 a BCi 2-7653 až 77. Objevilo se to na K-reportu. Měl bys pak na kolejišti něco, co se jen tak běžně nevyskytuje u jiných modelářů ?!
pekl024 píše: .... vůz č. 4 pod označením Cey jako 3.třída. Pokud je to teda on.
Jarda H. píše:pekl024 píše: .... vůz č. 4 pod označením Cey jako 3.třída. Pokud je to teda on.
Myslím, že ano ! Dokonce byly jako model ČSD vyrobeny v zelené barvě vozy Cey, jeden typ s brzdařskou budkou, druhý bez budky. Pokud seženeš německé vozy, obtisky s přeznačením na Cey najdeš u výrobce obtisků Jiran.
milan ferdián píše:Kluci,nechci být šťoura,ale osobní vozy jsou o tři patra níže..
pekl024 píše:Milan F. Dost mě zaráží ,že délka trojcestné výhybky je 166mm,což mi připadá ,buď se bude jednat o trojcestnou souměrnou neodsazenou (příklad Fleischmann) nebo složená ze dvou výhybek EW 1 a odsazena o 36,5mm.
Polopatě 46,5mm(R353-15°-doleva/36,5/46,5(R353/15°-doprava/36,5mm = celková délka 166mm
Já ji klidně v návrzích využiji... převzato z jiné dizkuse
Myslíte , že by nová vyhýbka Tillig mohla vyřešit odbočení do eventuálního dalšího segmentu Bezdružic ? ( místo je zeleně označeno)
celý plánek na http://modelytt.nolimit.cz/kolejiste-2014
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník