Internetové obchody

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod radekkrupka » úte 06 dub, 2010 3:53 pm

Jarda H. píše:Malý postřeh k dobré zkušenosti s e-shopem :lol: , konkrétně TTmodely Šumperk ! Prakticky bezprostřední reakce na mailový dotaz, komunikace po celou dobu bez problémů, zboží po objednání za 6 dní doba (v tom 2 dny víkend + jeden svátek) ... takže první nákup a k tomu navrch spokojený zákazník. Tak by to mělo být :!:

To ale není eshop, jestli myslíš tohle? http://www.ttmodely.cz/

To je defacto kamenná prodejna s webovkama, kde lze zobrazit skladové zásoby a to bez cen?
radekkrupka

Příspěvekod Jarda H. » úte 06 dub, 2010 5:29 pm

radekkrupka píše: ..... To ale není eshop, jestli myslíš tohle? http://www.ttmodely.cz/
To je defacto kamenná prodejna s webovkama, kde lze zobrazit skladové zásoby a to bez cen? .....

Ano Radku, máš pravdu, není to klasický e-shop !! Je to kamenná prodejna, ale svým přístupem, ochotou diskutovat a rychlostí zaslání předčí řadu e-shopů :!:
Takže i když nemají ceny uvedené a najdeš něco, o co máš zájem a jinde není, ani u výrobce (např. LOCO), vyplatí se to zkusit !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod zugi » úte 06 dub, 2010 6:38 pm

Dovolím se přidat k pozitivnímu hodnocení. Mailová i osobní komunikace výborná. Do mailu jsem si sepsal co potřebuji, obratem jsem druhý den měl vše oceněné a mohl potvrdit objednávku. Dobu převzetí zboží jsme si opět dohodli po mailovém avízu elektronicky. Při převzetí na prodejně jsem si prošel další sortiment a ještě si pokecal s paní šéfovou i s náhodným nakupujícím.
TT/IV-V.epocha , poslední měsíce/roky ve stavu ReadOnly :'(
zugi

Příspěvekod Papa.smurf » úte 06 dub, 2010 8:00 pm

Jarda H. píše:
radekkrupka píše: ..... To ale není eshop, jestli myslíš tohle? http://www.ttmodely.cz/
To je defacto kamenná prodejna s webovkama, kde lze zobrazit skladové zásoby a to bez cen? .....

Ano Radku, máš pravdu, není to klasický e-shop !! Je to kamenná prodejna, ale svým přístupem, ochotou diskutovat a rychlostí zaslání předčí řadu e-shopů :!:
Takže i když nemají ceny uvedené a najdeš něco, o co máš zájem a jinde není, ani u výrobce (např. LOCO), vyplatí se to zkusit !!

Nemůžu nezareagovat. Moje zkušenost s touto prodejnou je naprosto bezkonkurenční. Elektronická konzultace na 1* a pokud bych se měl vyjádřit k obsluze na prodejně. Musím dát 1** a navíc popřát budoucí mamince hodně štěstíčka a zdravíčka. Mimochodem, při poslední návštěvě jsem tam nechal 2800,- kč - ale to sem musel uplatit dceru figurkama, které spolu dáme na kolejiště. Snad malinká připomínka - prodejna by si jistě zasloužila lepší prostory. HOWG
Papa.smurf

Příspěvekod petrh » sob 10 dub, 2010 6:09 pm

ahoj mate nekdo zkusenosti s timto clovekem?
chtel bych pripadne tu47 a 29 ze seznamu http://modelyzeleznice.wz.cz/exceltabulka.htm . docela by me zajimala reference na kvalitu, komunnikativnost atd.
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Jarda H. » sob 10 dub, 2010 6:24 pm

petrh píše: ..... http://modelyzeleznice.wz.cz/exceltabulka.htm . docela by me zajimala reference na kvalitu .....

Pan Tomek prodává odlitky od Číže, nebo aspoň tak to bylo v začátcích, Takže co se týče kvality, o odlitcích tu už něco padlo = nejlépe vybírat osobně na burze !
Jarda H.

Příspěvekod petrh » sob 10 dub, 2010 6:55 pm

super diky tobe Jardo i Janovi vedle v ouzkych, na burze se podivam:) takze pan Ciz:)
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

mala-zeleznice

Příspěvekod Zapa » sob 17 dub, 2010 9:22 am

Jaké máte zkušenosti s http://www.mala-zeleznice.cz/
Mám objednáno už dva měsíce a stále nic. Chápu, že to třeba musí vyrobit, ale kdyby se mi alespoň ozvali na dva maily, když jsem se ptal na stav objednávky.
Zapa

Re:

Příspěvekod radekkrupka » pát 24 zář, 2010 6:41 am

Charlie píše:E-obchod www.okvlacky.cz to zabalil...

Pro zajímavost - na webu je oznámení, že od 1.10.2010 bude opět v provozu...
radekkrupka

Re: Re:

Příspěvekod Jarda H. » pát 24 zář, 2010 7:10 am

radekkrupka píše: ..... na webu je oznámení, že od 1.10.2010 bude opět v provozu...

Dobrá zpráva - jednak přibude (obnoví se) e-shop, jednak co pamatuji, řada jejich položek měla velmi zajímavé ceny pro nás, kupující :lol: :!: Uvidíme však po zprovoznění, protože provozovatel nyní bude asi někdo jiný (viz rozdílné informace v sekci Kontakty a Obchodní podmínky) ?!
Jarda H.

Re: Internetové obchody

Příspěvekod Jarda H. » ned 02 led, 2011 12:45 pm

Jen tak na okraj - ostravský Hobby shop změnil stránky, respektive jejich grafickou úpravu a vzhled, odkaz je stále stejný. Už jsem měl zažité hledání na starém webu, na to nové si člověk bude muset zvykat.
Jarda H.

Příspěvekod pekl024 » úte 25 led, 2011 9:58 am

Při hledání doplňků jsem narazil na http://www.neumodel.cz/ a překvapila mi celkem cenová relace stromků. Máte někdo zkušenost s těmito výrobky.

Děkuji
pekl024

Příspěvekod Jarda H. » úte 25 led, 2011 11:56 am

To pekl024 :
Cenová relace odpovídá zpracování ! Stručně řečeno - výrobky neurazí, ale na budoucí kolejiště Bezdružice bych je nedával Na tvoje (s dětmi pak vaše :lol: ) současné pokusné kolejiště bych je ale v klidu použil. Pár kousků od Neu Modelu mám, takže je to můj osobní postřeh.
Jarda H.

Příspěvekod pekl024 » úte 25 led, 2011 12:03 pm

Jarda H. píše:To pekl024 :
Cenová relace odpovídá zpracování ! Stručně řečeno - výrobky neurazí, ale na budoucí kolejiště Bezdružice bych je nedával Na tvoje (s dětmi pak vaše :lol: ) současné pokusné kolejiště bych je ale v klidu použil. Pár kousků od Neu Modelu mám, takže je to můj osobní postřeh.

Objednal jsem keře a folie od pana Bezuchy na test kolejiště a velmi pěkné. Pokud si myslíš, že na Bezdružice ne, tak na to prďim. Na test kolejiště mám ještě nějaké mám.
U test kolejiště jsem už jen stavitel podléhající komisi (děti). Bohužel i jako investor s odkladem na ?? let :mrgreen:

Dík
pekl024

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 25 led, 2011 3:32 pm

A co si stromečky vyrobit svépomocí :?: Já se toho ze začátku také bál a nakonec nelituji.Navíc při počtu kusů na mém kolejišti bych to asi ani neutáhl a nemohl bych si nemohl koupit ty krásné stroje :D na které mi tím pádem zbylo :mrgreen: Míra
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci