Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
MOL píše:Analog bych už měl mít doma, zítra sem zkusím dát fotky.
freekey píše:TTmili: Ten pseudo zvukáč mě zaujal, zrovna tu jeden lokodekodér začínám tvořit a tohle by mohla být cesta (jen píšťala a houkačka bez zvuku motoru).
TTmili píše:... jediné s čím mám problémy je jak dostat program do mikroprocesoru .....
TTmili píše:Takže jestli jsem to správně pochopil tak třeba dvě verze houkačky a k tomu píšťala není pro ten tvůj dekodér možné? A za těch cca 15€ to je jen ten "zvukový" modul nebo je to včetně lokodekodéru? A v neposlední řadě kde se dá sehnat? Pokud se to normálně nedá sehnat tak pro mě není problém si ten dekodér postavit sám doma, jediné s čím mám problémy je jak dostat program do mikroprocesoru (hlavně do SMD, pro normální jsem zatím jen nepostavil programátor ale taky na tom už dělám.....ach ta lenost).
volda píše:
Jinak někdo taky poukazoval na to že Roco svou práci odfláklo takovým způsobem že nedokázali číslo lokomotivy na tabulce roztáhnout po celé ploše a nechali okraje.......
.
Jacek píše:volda píše:
Jinak někdo taky poukazoval na to že Roco svou práci odfláklo takovým způsobem že nedokázali číslo lokomotivy na tabulce roztáhnout po celé ploše a nechali okraje.......
.
Z pohledu modeláře a tvůrce vozidel pro hru MS Train Simulator - je lepší krátkou "Kryšpínovu" tabulku nevkusně roztáhnout na rozměr vylisované štíhlé "computerové"? Já nevím. V případě MSTS to vypadá jako pěst na oko, v případě modelu to jde vidět jen zblízka. Dvě tabulky ze skutečných brejlovců mám doma na stěně, tabulka T 478.3 je kratší o dobrých 20 cm a to byla boční tabulka. Čelní byly ještě kratší. Jak to ale udělat u modelu, kde je tabulka již vylisovaná na kastli? Ať tak nebo tak, vždycky to bude kompromis pokud si tu vylisovanou člověk nějak neodfrézuje...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků