Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Publikace (Brožura) kolejových plánků

Příspěvekod fulda » stř 29 pro, 2010 6:49 pm

Nekdy si rikam, jake je to dobre, ze jsem dis-* (disgrafik/dislektik)

Je to jako ve filmu Kolja - "ja se neotocil, ja je mam porad hezke". Tak ja jako dis-* mam tu knizku taky mnohem hezci nez ten kdo si vsimne "v" na konci radku :P

Milane - super prace.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Příspěvekod chameleon » stř 29 pro, 2010 6:56 pm

Petr Zatrepalek píše:Jo, přesně tyhle chyby jsem měl já na mysli!

uff, to jsem rád, bál jsem se, že tam jsou horší chyby :wink: teda ještě uvidím, co mi pošle Myšpulín :|
chameleon

Příspěvekod Irudzi » stř 29 pro, 2010 6:59 pm

milan ferdián píše:Pro doplnění,na straně 130 jsou uvedeni všechny osoby co se podíleli na vzniku publikace.
Apropó jeden dotaz.Volná příloha "Přípojná stanice s L.D. VESELÍ" :?: Jediný mlha se vyjádřil k příloze.....

Veselí je Milane úžasné ( samozřejmě až po Frýdlantském kolejišti :lol: :wink: ) a pevně doufám, že se
s klukama dokopeme k tomu abychom ho postavili. Největším problémem je u nás počet aktivně fungujících kolegů. Zřejmě uděláme nějaký nábor :) Pokud by byl zájem s námi spolupracovat ( či nás zasponzorovat :roll: ) piště, volejte, dojdětě do Hradišťa na pokec.
Zpět k Veselí. K výkresu mám snad jen jednu připomíku, chybí tam úzkorozchodná řepařka :lol:
Jsi GÉNIUS :!: :!: :!:
Irudzi

Příspěvekod 123.marek » stř 29 pro, 2010 7:03 pm

milan ferdián píše:Apropó jeden dotaz.Volná příloha "Přípojná stanice s L.D. VESELÍ" :?: Jediný mlha se vyjádřil k příloze.....

Příloha je super.Prohlížím si ji každý večer před spaním,místo pohádky na dobrou noc :lol: .Bylo by krásný si Veselí postavi třeba v H0,ale obávám se že by na to ani tělocvična nestačila(a to nepočítam SN).Tak mi nezbývá než jezdit prsem po pěti pokreslených papírcích a snít.Ale jednu připomínku přece mám-L.D. má jen jednu vjezdovou/odjezdovou kolej(pokud se takové L.D. vyskytovaly,tak mne opravte)
H0,digitál,přelom 4.a 5. pětiletky
123.marek

Příspěvekod radekkrupka » stř 29 pro, 2010 7:05 pm

chameleon píše:100% kvalitu si přejeme všichni, ale jaká ta 100% kvalita vlastně je?? Nemá každý člověk jiná měřítka?? Pro mě osobně je kniha 100% :D Ne, samozřejmě i já se učím z vlastních chyb, teď např. zkoumám lepší softwarové vyladění formátování textů v blocích, nalezení optimálního vyvážení rozdělování slov versus nastavování mezer mezi písmeny a slovy, občas totiž vypadá, že např. za čárkou není mezera protože je velice malá... :wink: Navíc jsem si všimnul, že třeba u Milana vzadu na knize mi uletěla předložka v - která zůstala na konci řádku..

O pozici finálního korektora jsem nevěděl, nicméně považuji ho za velice důležitý článek. Myslím tedy, že tým zafungoval dobře, protože to byl před vánoci opravdu šrumec - šlo to ráz na ráz. Velkou zásluhu na tom má kromě autora samotného (a dalších spoluautorů) i Chameleon, který odvedl dle mého vynikající práci... Vždyť považme, co jsme za ty peníze dostali do ruky...

A s tím co napsal Petr Z. souhlasím do poslední tečky.

A to "v" na konci řádku? Ano, je to chyba, nicméně to se prostě stane i v "profi" tiskovinách.
radekkrupka

Příspěvekod Michal Dalecký » stř 29 pro, 2010 7:15 pm

Chlapi, nic ve zlém, ale proč tu něco porád řešíte :) Vše již bylo řečeno, pochváleno a recenzováno. Ted zase kritizujete, zitra si date po tlame :) Milane jsem rad ze tohle vlakno zamnkes, jinak bych to udelal sam :)
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod fofros » stř 29 pro, 2010 7:37 pm

děkujeme :wink:
Nejsem modelář, jsem jen mašinkář, snažící se znázornit železniční provoz ve velikosti H0.
fofros

Příspěvekod Irudzi » stř 29 pro, 2010 7:40 pm

:D Milane Milane, ty nám dáváš teda kapky :lol: tož co to Veselí a ta řepařka :wink: byl tam na ní krásný zvedací most přes Baťův kanál. Jen pro info jeho model je vystaven v nádražní budově, infocentru Veselí n M.
Irudzi

Příspěvekod milan ferdián » stř 29 pro, 2010 9:33 pm

.....zazvonil zvonec a pohádky je konec. :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Předchozí

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť