POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod fillipho » pát 05 lis, 2010 9:16 am

loscarlos píše:Tak to také nechápu. Zjevně je něco shnilého ve státě českém :(
Ale znovu se vracím k tomu, co jsem tu už jednou psal : b. každý, kdo by se chtěl připojit, musí být poškozen uživatelem stejného jména => M. Vaněk a T.Vaněk nelze, (jak ovšem prokázat identitu ? ), a to vidím jako největší problém, protože jak to tu sleduju, tak pokaždé vystupuje pod jiným jménem. Musel by být nějaký společný údaj na který by to šlo postavit. Číslo účtu, pokud spojuje různé osoby bohužel nestačí. Navíc na prolomení bank. tajemství policií to opět musí být TČ.
Možná že to tak trochu souvisí. Snad, ted mne napadlo zločinné spolčení. Když je to skupina. Záleží jak to postaví daný vyšetřovatel.
Zajímalo by mne, jestli ti co ošulili mne, jsou shodní s těmito . Od té doby jsem na modelbazaru nic nekoupil.

Je to organizovaný zločin, poprvé na ně spadla klec, v base měli dost času to vypilovat do dnešní 100% úspěšnosti, kde páchají jeden trestný čin za druhým a nikdo jim nic nedokáže :!: To co píšeš s tou identitou je pravda a oni to vědí, že jsou díry v zákonech, tak toho využívají ve všech směrech. Jednoduše řečeno tady si opravdu každej může dělat co chce,tohle je toho důkazem, že věc byla odložena, jelikož nemohou najít p. Čunderleho, který údajně z výpovědí všech za tohle vše může. Věřím tomu, že až ho někdy chytnou bude také tvrdit, že s tím nemá nic společného a kdo mu dokáže vinu?když ji nedokázali ani těmhle, kde je jasně prokazatelné, že účty patřili jim a chodili tan naše prachy. Škody které Vám všem vznikly na modelbazaru jsou takřka na 99.9% nenávratně fuč, na aukru je reálná šance dostat peníze zpět a i kdyby jste je usvědčili peníze Vám nikdo nevrátí, oni si odsedí pár měsíců v teple s all inclusive stravou na 8 měsíců a pak jedou dál. Bohužel na ně naše zákony neplatí,ale nabízí se spousta jiných řešení, ale to každý musí zvážit sám :D
H0 III-IV epocha v DR - stará produkce PIKO a GUTZOLD - analog
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod drlo » pát 05 lis, 2010 12:05 pm

ani sa nečudujem policii ČR, nakoľko s dôkaznej situácie im vyplýva, že skutok spáchal p. Čunderlík, nakoľko zrejme svojimi výpovedami ostatné osoby, ktoré boli do toho zainteresované vinu hodili na tohto pána, a pokiaľ tohto nebudú môcť vypočuť nemôžu vo veci konať, nakoľko trestné konanie sa vždy vykonáva voči konkrétnej osobe, ktorej by uvedené konanie dokázali. Samozrejme po jeho vypočutí bude určite zhadzovať vinu na svojich spolupracovníkov, a tu sú už daľšie nástroje na to aby sa uvedené rozpory výsluchmi odstránili. Bohužial prokuratúra vyžaduje zakaždým hlavne ten princíp zákonnosti a samozrejme že platí aj presumcia neviny. A taktiež predpokladám, že vec bola odložená z dôvodu, že sa jedná o občianskoprávny spor, na ktorého podanie máte samozrejme nárok. V našom právnom poriadku sa vec prerušuje pre neprítomnosť páchateľa a dotyčná osoba sa dáva na pátranie. Ani sa nečudujem, že Vás tento postup pobúril, bohužial je to dnes bežná realita, že zákon je prikrátky na konanie takýchto vychytralcov. Samozrejme držím palec k zdarnému vyriešeniu prípadu.
drlo

Příspěvekod Hanis85 » pát 26 lis, 2010 12:55 pm

Hanis85 píše:Zdravím ve spolek chtěl bych touto cestou upozornit na nečestné a podvodné jednání jistého Michala Mráze z Brna, jeho adresa je Michal Mráz
Nám. SNP 26 Brno Telefon 602695533, e-mail michal.mraz@seznam.cz. Tento člověk si nechává modely akorát vyrábět a posílat na dobírku. Dobírky nevyzvedává s pošty. Na případná telefonická (pokládá telefony) i e-mailové upozornění nereaguje tudíž není možné z něho jakým kolik způsobem pohledávku vymoci. Mě svým jednáním způsobil škodu na poštovném 240 Kč. V případě, že by jste na tohohle člověka někde při nějakém obchodování narazily tak požadujte vždy pokud je to možné plnou částku na účet nebo na adresu. V případě, že to neposkytne tak se na to vykašlete, vyhodíte peníze z okna a nikdo vám nic nedá.
Pokud by chtěl obchod po odeslání částky zrušit tak se zatvrd´te a nikomu nic nevracejte trvejte na dokončení obchod na výhružky policii nereagujte na případné pomluvy, že jste podvodník podávejte trestní oznámení.

A tohle není jědiný případ dále dobírky nepřebírají Eduard Fladr Radůň u Opavy (efladr@centrum.cz), modely si nechal vyrobit, podvedl mě.
Pavel Krybus Olomoucka 367 Kojetín nepřebírá dobírky dělá si s lidí srandu na výzvy aby uhradil poštovné nereaguje a je sprostý.
Ladislav Benda, okres Slaný, píše že je z Rakovníka přitom se připojuje výhradně z brněnských IP adres, nic jsem mu neposlal (silně podezdřelé).
Jaroslav Pravda Stará Vráž 75 398 32 Vráž u Písku modely si nechává vyrábět, neplatí, nepřebírá dobírky, podle toho co mi napsaly dluží více lidem asi 5000 Kč.
Tomáš Hein , kopec 4268, Bohuslavice u Kyjova, 69633 veselý, nactiletýchlapec co si nechává posílat dobírky nic nevyzvedává.

Dále si dávejte bacha na partu z Havířova (Orlík, Havrlantová, Ferfetský) městská část. Šumbark. Mají ohrané metody i adresy (vždy Havířov-Šumbark). A je to ustuda pro celé město, kámoš odtamť musí prodávát přeze mě, jak by tam napsal Havířov tak to nikdo od něho nebral. P.S. Já nechápu jak ti lidi s tím mohou jěště
uspět, bohužel mi psal před nedávnem další postižený.

Dobírky zatím rušit nechci, protože by s tím pouze poškodil podctivé modeláře, i když po zkušenostech mě to k tomu svádí.

Všem výše jmenovámým přeji ať jsme jim v jejich sprosťarnách i nadále daří.

Tak nám tady přibyl další nepodstivec nechal si zaslat dobírku přes opakované výzvy ji nevyzvedl. Na daší výzvy nereagoval. Jeho adresa je Marek Mozga Větrná 688 Ostrava - Vřesina 742 85 jeho e-mail m.mozga@seznam.cz tel. 596967066.
Hanis85

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pát 26 lis, 2010 4:16 pm

Pravda, nic moc mi do toho není, ale proč posílat někomu na dobírku když je ze stejného města??? :roll:
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Koblovák » ned 12 pro, 2010 11:49 am

Nějak nechápu o co vlastně Hanisovi85 jde. Jeho obchody se tady už probíraly na str. 8 a 9. Sám Hanis85 napsal, že s prodejem na Modelbazaru končí a prodávat bude pouze svým dobrým známým. Toto jsou jeho emailové adresy pod kterými v sekci TT/lokomotivy prodává dále.Hanis85@centrum.cz, vlakytt@centrum.cz. Tel. číslo a ICQ jsou totožné. Podobná inzerce ja i v jiných sekcích železničních modelů.

Hlavně mě pobavil inzerát ve kterém píše co si myslí o odlitcích p.Číže a p.Molaty.

Odlitky 130, 140, 121 v TT
železniční modely › TT › lokomotivy
Prodám polyuretanové odlitky lokomotiv v měřítku TT jedná se o typy: E479.0 (130), E499.0 (140), E469.1 (121). Všechny modely jsou k dispozici v 8 kusech. Modely jsou s veškerým příslušenstvím (masky, baterie, pluhy). Modely mají v celé délce (zobrazit celý inzerát...) tloušťku stěny 2-3mm, tudíž je možné vyrobit z něj model srovnatelný s kvalitou modelů vyráběných s leptaného plechu, nejedná se o produkci p.Číže nebo p. Molaty tyto modely jsou nekvalitní. Rozposílám přes poštu, možno zaslat i do zahraničí. Možnost osobního předání Frýdek-Místek, Ostrava, Bohumín, nebo někde poblíž, jezdím i po modelářských burzách. Mám více skladových odlitků v TT z prostorových důvodů je není možno uvést, kompletní seznam zasílám na vyžádání.
Cena: 200 Kč
tel.: 725258108
e-mail: vlakytt@centrum.cz
region: Moravskoslezský kraj
vloženo: 3.12.2010 9:08, inzerát č. 332922

Že by ho obrali jeho dobří známí anebo naopak...??? :lol:
Modelařím pro radost a ne abych počítal nýty.
Koblovák

Příspěvekod petrh » ned 12 pro, 2010 12:43 pm

sam hanis85 je kapitola sama pro sebe ten ktery prvni krici a od nej fici, na burze nakupuje a prodava, na internetu prekupuje... podle meho naprosto jasny pripad. kricim, ze toto je smejd a ja napr, jsem s cizem naprosto v pohode a na 47 bych doporucil zasadne jeho kousky. vzdy byly v 100% kvalite. je zabavne sledovat ze jeho udajne soukrome inzeraty shanim to a to, ci koupim to a to a pak casem to jde an prodej jako zbytecne, redukce a ja nevim jake blaboly...
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Jarda H. » ned 12 pro, 2010 12:55 pm

Petr Zatrepalek píše: .... ale proč posílat někomu na dobírku když je ze stejného města??? :roll:

Též se někdy divím, co se dá udělat :mrgreen: :mrgreen: .... na modelbazaru si kdosi před nedávnem stěžoval, že poslal modely na odběr na poště poste restante ( :roll: ) za dost těžký peníze, kolem 26 tis a dotyčný to samozřejmě nevyzvedl ! A v další větě prodejce a stěžovatel píše, že zná jeho adresu .... tak co si o tom myslet :?: No comment

Teď ale trochu stranou od nějakého konkrétního prodejce a proč vlastně vzniknul tenhle příspěvek - cca týden deset dní zpátky jsem si na modelbazaru všimnul, že kdosi prodával odlitky auhagenovských kombíků jako "duté odlitky" ?! Tak jsem zvědav, co se v ČR okopíruje příště ! Pro ilustraci jak vypadají ty kombíky od Auhagenu obrázek v příloze :
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Tomáš » pon 13 pro, 2010 2:54 pm

tohle je taky mazec

http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/334874/

na druhou stranu se píše že Led mají napájené drátky a to taky něco stojí :mrgreen:
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod Jirka1 » pon 13 pro, 2010 3:29 pm

Tomáš píše:tohle je taky mazec

http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/334874/

na druhou stranu se píše že Led mají napájené drátky a to taky něco stojí :mrgreen:

Tyto malé SMD LED diody (opravdu malé, mnohem menší než jsem používal doposud, řekl bych, že jsou slabší než kladívková čtvrtka) jsem kupoval cca před třemi měsíci a bílé vyšly kolem dvacky za kus.

A ještě jsem se tu chtěl zeptat, zda někdo náhodou neví, co to znamená "podctivý modelář"? Nějak ne a ne to vykoumat.
Jako, že by bylo pod někým ctivým, tedy jako něco méně? :o
Všiml jsem si ale jisté podobnosti mezi slovy "podctivý" a "podvodné". :roll:
Jirka1

Příspěvekod petrh » pon 13 pro, 2010 9:48 pm

ja bych v tom videl prave tu analogii jako deske hricky, co sem nepatri?, podvodnik, podctivec, podvratak, modelar
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Tomáš » sob 08 led, 2011 9:20 pm

opět další mega inzerát..no nekup to.......
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/338964/
Tomáš

Příspěvekod Fíkus » ned 09 led, 2011 12:52 pm

Inu, když už se tu probírá jistá osoba která kšeftí s čímsi, nebyl by mi někdo po SZ schopný poslat kontakt na pány vyrábějící odlitky? Zajímal by mě např. pan Molata. Vzhledem k časové tísni a zdravotním důvodům NEMÁM čas si do tý prahy zajet ani na otočku...

předem děkuju
Fíkus

Příspěvekod Tomáš » ned 09 led, 2011 1:23 pm

Fíkus píše:Inu, když už se tu probírá jistá osoba která kšeftí s čímsi, nebyl by mi někdo po SZ schopný poslat kontakt na pány vyrábějící odlitky? Zajímal by mě např. pan Molata. Vzhledem k časové tísni a zdravotním důvodům NEMÁM čas si do tý prahy zajet ani na otočku...

předem děkuju

Kontakt ti posílám v SZ,ale bacha objednat můžeš u p.Molaty po tel,ale neposílá dobírkou ani jinak.Mě se povedlo zde překecat kolegy z Prahy,aby mi to tam na burze u něj vyzvedli a poslali mi to oni.p.číž posílá bez problémů.
Tomáš

Příspěvekod Patrik Novák » ned 09 led, 2011 3:29 pm

ano molata normálně neposílá , ale s čížem to taky není lehký , musí to mít navíc

stalo se mi že v pondělí po burze se mi ozval zájemce o loko kterou jsem už neměl , hned v úterý jsem objednal a do další burzy ještě neměl , na burzu je přivezl k volnému prodeji , takže jsem ji koupil a objednávku zrušil
Patrik Novák

Příspěvekod petrh » ned 09 led, 2011 8:59 pm

Z me strany naprosta 100% spokojenost s Cizem. Mailem jsem si poslal objednavky a na burze jsme mel pripraveno.
H0 se synem
petrh

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím