Hanis85 píše:Zdravím ve spolek chtěl bych touto cestou upozornit na nečestné a podvodné jednání jistého Michala Mráze z Brna, jeho adresa je Michal Mráz
Nám. SNP 26 Brno Telefon 602695533, e-mail
michal.mraz@seznam.cz. Tento člověk si nechává modely akorát vyrábět a posílat na dobírku. Dobírky nevyzvedává s pošty. Na případná telefonická (pokládá telefony) i e-mailové upozornění nereaguje tudíž není možné z něho jakým kolik způsobem pohledávku vymoci. Mě svým jednáním způsobil škodu na poštovném 240 Kč. V případě, že by jste na tohohle člověka někde při nějakém obchodování narazily tak požadujte vždy pokud je to možné plnou částku na účet nebo na adresu. V případě, že to neposkytne tak se na to vykašlete, vyhodíte peníze z okna a nikdo vám nic nedá.
Pokud by chtěl obchod po odeslání částky zrušit tak se zatvrd´te a nikomu nic nevracejte trvejte na dokončení obchod na výhružky policii nereagujte na případné pomluvy, že jste podvodník podávejte trestní oznámení.
A tohle není jědiný případ dále dobírky nepřebírají Eduard Fladr Radůň u Opavy (
efladr@centrum.cz), modely si nechal vyrobit, podvedl mě.
Pavel Krybus Olomoucka 367 Kojetín nepřebírá dobírky dělá si s lidí srandu na výzvy aby uhradil poštovné nereaguje a je sprostý.
Ladislav Benda, okres Slaný, píše že je z Rakovníka přitom se připojuje výhradně z brněnských IP adres, nic jsem mu neposlal (silně podezdřelé).
Jaroslav Pravda Stará Vráž 75 398 32 Vráž u Písku modely si nechává vyrábět, neplatí, nepřebírá dobírky, podle toho co mi napsaly dluží více lidem asi 5000 Kč.
Tomáš Hein , kopec 4268, Bohuslavice u Kyjova, 69633 veselý, nactiletýchlapec co si nechává posílat dobírky nic nevyzvedává.
Dále si dávejte bacha na partu z Havířova (Orlík, Havrlantová, Ferfetský) městská část. Šumbark. Mají ohrané metody i adresy (vždy Havířov-Šumbark). A je to ustuda pro celé město, kámoš odtamť musí prodávát přeze mě, jak by tam napsal Havířov tak to nikdo od něho nebral. P.S. Já nechápu jak ti lidi s tím mohou jěště
uspět, bohužel mi psal před nedávnem další postižený.
Dobírky zatím rušit nechci, protože by s tím pouze poškodil podctivé modeláře, i když po zkušenostech mě to k tomu svádí.
Všem výše jmenovámým přeji ať jsme jim v jejich sprosťarnách i nadále daří.