Děkuji
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
pekl024 píše:Ahoj, pár fotek na http://www.modelytt.nolimit.cz/galerie-02 .
Doufám, že mě neukamenujete, je to přeci jen test a učíme se.
milan ferdián píše:pekl024 píše:Ahoj, pár fotek na http://www.modelytt.nolimit.cz/galerie-02 .
Doufám, že mě neukamenujete, je to přeci jen test a učíme se.
PročJen tak dál.Kolejiště je určeno pro tvá dítka,přece a ty jsou hlavni atributi..
petrh píše:podle meho ta asfaltova tocna s lesem by chtela vicero fotek zavistivcum jako me sem, podle meho odvadis vybornou praci...
petrh píše:vim, ze te to laka, ze to vypada takto pekne, ale nepremyslel jsi treba o moznosti spise modulu a ten pres kousek sire trati pripojit do tunelu k tobe na test okruh? mel bys to vlastne na dily, ktere by mohly fungovat samostatne nebo jako veliky celek..? ale to je spise jen moje uvaha;)
Jarda H. píše:Výhybna v tunelu (v oblouku nalevo nahoře) má dosti krátké koleje, při R310 vyjde užitná délka koleje tak na hektora a 3 (max. 4) dvouosáky s dřevemBude ti to stačit ? Tu dopravu dřeva beru z jiné diskuze, z tvé poznámky " .... Udělal jsem u sebe v tunelu 2 koleje. Z bezdružic jede lokálka, schová se v tunelu a přijede náklad dříví, lokálka jede do nádraží č.2 ..."
pekl024 píše:Jarda H. píše:Výhybna v tunelu (v oblouku nalevo nahoře) má dosti krátké koleje, při R310 vyjde užitná délka koleje tak na hektora a 3 (max. 4) dvouosáky s dřevemBude ti to stačit ? Tu dopravu dřeva beru z jiné diskuze, z tvé poznámky " .... Udělal jsem u sebe v tunelu 2 koleje. Z bezdružic jede lokálka, schová se v tunelu a přijede náklad dříví, lokálka jede do nádraží č.2 ..."
Je to jen nápad už se začínám trápit jakou cestou se vydat.
milan ferdián píše:pekl024 píše:Jarda H. píše:Výhybna v tunelu (v oblouku nalevo nahoře) má dosti krátké koleje, při R310 vyjde užitná délka koleje tak na hektora a 3 (max. 4) dvouosáky s dřevemBude ti to stačit ? Tu dopravu dřeva beru z jiné diskuze, z tvé poznámky " .... Udělal jsem u sebe v tunelu 2 koleje. Z bezdružic jede lokálka, schová se v tunelu a přijede náklad dříví, lokálka jede do nádraží č.2 ..."
Je to jen nápad už se začínám trápit jakou cestou se vydat.
Doufám že nečekáš na tu moji.Proč nedáš informaci jaký prostor máš k dispozici nebo rozměry těch dvou rámů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků