Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Brožura kolejových plánků

Příspěvekod Petr Zatrepalek » ned 05 pro, 2010 2:55 pm

No Milane, to snad ne - snad jen hrozí pokud při kalamitě někomu ujedou nožky či gumokola a celý náklad brožur vyválí v sněhový břečce!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod pekl024 » ned 05 pro, 2010 3:00 pm

Nemalujte čerta na zeď, zrovna dneska :evil:
Naposledy upravil pekl024 dne ned 05 pro, 2010 3:22 pm, celkově upraveno 1
pekl024

Příspěvekod josooo » ned 05 pro, 2010 3:09 pm

Prosim o pomoc chalanou zo slovenska co uz platbu za brozuru zrealizovali. Mam SLSP a pri zahranicnej platbe nemam kolonku variabilny symbol. Stretli ste sa tymto problemom? Alebo ako ste platbu zrealizovali?
TT, ČSD, III/IV epocha, Zbierka sa rozrastá ale koľajisko stále nenarastá:-(
josooo

Příspěvekod alexander » ned 05 pro, 2010 4:57 pm

Máš tam kolónku referencia platiteľa, alebo niečo podobné. Napíš to tam.
alexander

Příspěvekod harmi » pon 06 pro, 2010 2:08 pm

Detaily platby alebo Ine instrukcie alebo Informácia pre príjemcu alebo Účel platby, vzdy je tam nejake "volne" pole. Ak viac riadkov, tak radsej do prveho riadku, lebo tusim VUB prenasa len prvy riadok.
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi

Příspěvekod chameleon » úte 07 pro, 2010 3:36 pm

milan ferdián píše:Drobná informace pro abonenty,brožura je již týden v tiskárně... :wink:

Mám pro vás (i pro Milana :wink: ) novou informaci: brožura je komplet vytištěna! Více jak týden ale ještě zaberou knihařské práce - nasnášet stránky (je jich 128 uvnitř + 4 obálka), vyrobit pevné desky (kašírované s matným laminem), sešít vše dohromady, vysekat přepravní obal, atd... Pak Milan musí všechny podepsat, nabalit, rozeslat... Nevím nevím jestli to stihnem pod stromek, ale snad Ježíšek bude na naší straně...
chameleon

Příspěvekod milan ferdián » úte 07 pro, 2010 3:56 pm

chameleon píše:
milan ferdián píše:Drobná informace pro abonenty,brožura je již týden v tiskárně... :wink:

Mám pro vás (i pro Milana :wink: ) novou informaci: brožura je komplet vytištěna! Více jak týden ale ještě zaberou knihařské práce - nasnášet stránky (je jich 128 uvnitř + 4 obálka), vyrobit pevné desky (kašírované s matným laminem), sešít vše dohromady, vysekat přepravní obal, atd... Pak Milan musí všechny podepsat, nabalit, rozeslat... Nevím nevím jestli to stihnem pod stromek, ale snad Ježíšek bude na naší straně...

Tedy ,Jirko umíš příjemně překvapit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A když v Praze budete hodní a vše vyjde jak píše Jiří,tak možná v neděli u Michala D. budete někteří z Vás již první ,mimo nás dvou, co budete doma snít :mrgreen: :mrgreen:

EDIT
Byl jsem upozorněn :lol: ,kdyby brožury ještě náhodou nebyly na místě danou neděli 19.12.2010,aby jste Michalovi omylem nevykoupili hned celý obchod... :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Jarda H. » úte 07 pro, 2010 4:05 pm

chameleon píše:

Mám pro vás (i pro Milana :wink: ) novou informaci: brožura je komplet vytištěna! Více jak týden ale ještě zaberou knihařské práce ..... Nevím nevím jestli to stihnem pod stromek, ale snad Ježíšek bude na naší straně...

Fíha, příjemná zprávička před Vánocemi :lol: ! A jestli přijde balíček s brožurou v lednu, nevadí - kluci udělali vše, co mohli, aby nám vyhověli !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod kiski » úte 07 pro, 2010 6:39 pm

Och, ako fasa, aspoň jeden darček pod stromček, čo skutočne poteší... :mrgreen: A to už mám brožúru vyplatenú, hehe... :D
Kiski
TT, DCC
kiski

Příspěvekod milan ferdián » stř 08 pro, 2010 3:44 pm

Důležité odběr u Michala Daleckého v Praze

vyzvednutí v Modely.biz:
- brožura bude připravena na vyzvednutí od neděle 19.12. (teda doufejme, že?..) na Vaše jména
- platba v hotovosti Michalovi Daleckýmu 495,- Kč

Pro Českou republiku

rozesílání po Čechách:
- prosím, aby všichni rozesílali platby pod svým variabilním symbolem, tj. zadali příkaz takto

Platba a číslo účtu

číslo účtu: 43-2613240217 / 0100 (Komerční banka)
variabilní symbol: každý ten svůj vlastní
konstatní symbol: 308
částka: 538,- Kč (495Kč kniha + 43Kč poštovné doporučeně dle České pošty)
text pro příjemce: možno uvést pro jistotu jméno

Platba musí být na našem účtě do pátku 17.12.2010, aby Milan mohl knihy podepsat v sobotu. Doporučujeme peníze převést nejdéle příští středu. Opozdilcům, od kterých přijde platba později, bude kniha samozřejmě později zaslána, ale bez Milanového autogramu...

Kdo si přeje zaslání na dobírku:
ať ti to dá vědět, a my s tím budeme počítat. Samozřejmě při převzetí bude muset zaplatit pošťákovi více, tj. o 34,- Kč (dobírečné dle sazebníku České pošty), celkem tedy 572,- Kč

Přidělení variabilních symbolů

Tady jste si to pánové svoji nekázni trochu zkomplikovali.Ti co mi poslali řádnou objednávku na daný email,tak těm budu posílat jejich variabilní čísla na jejich emaily,protože ty mám uložené v databázi.Bohužel ti co mají objednávky přes SZ,budu muset zde kontaktovat a žádat dodatečně o emailovou adresu.Nebudou se posílat VS přes SZ a to z důvodu že zde na SZ data nelze ukládat.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » čtv 09 pro, 2010 2:15 pm

Zapoměl jsem dodat.U Michala bude výdej brožur na OP,aby nějaký šikula s někým náhodou....víte co...
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod petrh » čtv 09 pro, 2010 8:28 pm

mam dotaz asi na Michala ci Milana: vypada to, ze od 20 nebudu vubec do 3.ledna v Praze, bylo by mozne vyzvednout az v lednu? nebude to problem:( puvodne jsme myslel, ze budu pred Vanocemi, ale bohuzel klienti mini jinak...
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod milan ferdián » čtv 09 pro, 2010 8:42 pm

petrh píše:mam dotaz asi na Michala ci Milana: vypada to, ze od 20 nebudu vubec do 3.ledna v Praze, bylo by mozne vyzvednout az v lednu? nebude to problem:( puvodne jsme myslel, ze budu pred Vanocemi, ale bohuzel klienti mini jinak...

Jestli mám dobré informace tak 19.12.2010 je Zlatá neděle a z Vršovic do Smíchova je to kousek.Jestli se pletu ať mě kluci z Prahy opraví.. :wink:Já bych měl být v Praze 18.12.,takže je možné ,že Michal D.již bude mít brožury večer u sebe .Ale to bude záležet na tiskárně,jak dlouho budu podepisovat,balit atd... :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Houmr » pát 10 pro, 2010 6:59 am

Penízky poslány už se budu jenom těšit :D
"HO" - DCC - III - IV
Houmr

Příspěvekod MirekTT » pát 10 pro, 2010 7:28 am

Taky jsem to už poslal 8)
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť