Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jirka1 píše:Cena je mírná, řekl bych, dobírka není problém, platba předem také bez problémů.
milan ferdián píše:Prosím ,kluky co zde vkládají své příspěkvy s návrhy svých kolejišť.Mějte prosím ještě chvíli se mnou trpělivost.Až bude publikace fuč,tak se zde již vše zklidní a budeme se věnovat jen vašim návrhům kolejišt.
Doufám ,že už nikdo nebude chtít další pokračovámí.Například segmentové kolejiště ,modulové kolejiště dětské,moduly dle FREMA,moduly dle Kunčic,moduly dle Slovácka,moduly s nezávislým rozhraním atd.
Omlouvám se Vám a děkuji dopředu za pochopení...
Ferda píše:milan ferdián píše:Doufám ,že už nikdo nebude chtít další pokračovámí.Například segmentové kolejiště ,modulové kolejiště dětské,moduly dle FREMA,moduly dle Kunčic,moduly dle Slovácka,moduly s nezávislým rozhraním atd.
Koupil bych si každou z výše vyjmenovaných a možná i nějaké další
Jirka1 píše:Cena je mírná, řekl bych, dobírka není problém, platba předem také bez problémů.
Radek píše:Tři dny jsem se těšil k internetu, že se dozvím, kde mají tu krásnou inverzi....![]()
Těším se na brožůrku. Předběžnou cenu vnímám jako další úspěšný krůček, který nás k ní přibližuje, což je po těch chmurných debatách před měsícem příjemná změna.
Taky připojím souhlas, nicméně kdybys sousedům chtěl brožurku předat osobně, rád se podřídím.
kubbajs píše:Přikláním se přesně k názoru Petra Zatrepálka. Mohu - li taky poprosit, tak bych prosil o dodání k p. Daleckému na Smíchov. Do Prahy často jezdím, tak myslím že nubude pro mě problém se tam zastavit. Budeli - to možné tak prosím o zprávu, že je možné si publikaci vyzvednout.
MirekTT píše:Mně bude stačit datum odeslání a cena za balík, podle toho to identifikuju docela přesně. Navíc odesílatel bude na obálce, nevím, proč by měl být předem utajen.
Petr Zatrepalek píše:Jasný, Milane - a možná ohledně rozesílání stačí, že až to bude aktuální, dostanou zájemci informaci tady na fóru či přímo mejlem, že v termínu xy se rozesílají brožury v ceně YZ dobírky a at si hlídají pošťačku a svoje příbuzné
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník