Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Pánové jsem zvědav tuto sobotu, kolik se vás v bufetu sejde. Já každopádně jedu na burzu tuto sobotu obchodně naposledy. Příště prijedu jen na pokec nebo mozna jen prezentovat moje modely a pak hurá do obchodu, kde vás budu očekávat))
Michal Dalecký píše:Pánové jsem zvědav tuto sobotu, kolik se vás v bufetu sejde. Já každopádně jedu na burzu tuto sobotu obchodně naposledy. Příště prijedu jen na pokec nebo mozna jen prezentovat moje modely a pak hurá do obchodu, kde vás budu očekávat))
Tebe u bufáče neuvidíme ?Houmr píše:Hm to se máte
Michal Dalecký píše:Ale jo, tuto sobotu budu v odchodě 11 - 14, jako o minule burze. Takze prijdte !!!
Ano, pravidlo to bude, vzdy v dobe burzy bude otevreno.Zippich píše:Michal Dalecký píše:Ale jo, tuto sobotu budu v odchodě 11 - 14, jako o minule burze. Takze prijdte !!!
Tak to je dobrá zpráva pro nás z daleka, kteří se do Prahy dostaneme obvykle jen v sobotu na burzu a chceme to pak stihnout oběhat najednou. Myslím, že by bylo pro obě strany výhodné, kdyby se tato otevírací doba stala pravidlem...
Michal Dalecký píše:Ano, pravidlo to bude, vzdy v dobe burzy bude otevreno.Zippich píše:Michal Dalecký píše:Ale jo, tuto sobotu budu v odchodě 11 - 14, jako o minule burze. Takze prijdte !!!
Tak to je dobrá zpráva pro nás z daleka, kteří se do Prahy dostaneme obvykle jen v sobotu na burzu a chceme to pak stihnout oběhat najednou. Myslím, že by bylo pro obě strany výhodné, kdyby se tato otevírací doba stala pravidlem...
Pája píše:Michal Dalecký píše:Ano, pravidlo to bude, vzdy v dobe burzy bude otevreno.Zippich píše:Michal Dalecký píše:Ale jo, tuto sobotu budu v odchodě 11 - 14, jako o minule burze. Takze prijdte !!!
Tak to je dobrá zpráva pro nás z daleka, kteří se do Prahy dostaneme obvykle jen v sobotu na burzu a chceme to pak stihnout oběhat najednou. Myslím, že by bylo pro obě strany výhodné, kdyby se tato otevírací doba stala pravidlem...Super
Zdenek Valter píše:Tak si to kluci užijte
Zippich píše:Zdenek Valter píše:Tak si to kluci užijte
Říkáš užijte, Zdeňku!? Tu ironii bych si tedy vyprosil
Každý ví, jaká je ta modelařina řehole! Získat opušťák od manželky, v sobotu vstávat v půl šestý, hnát se do pražský kotliny v tomhle počasí, prodírat se dvousethlavým davem stejně duševně postižených, krvácet u prodejců, aby tě pak stejně někdo znectil, že ten vůz má o dva nejty míň, než předloha...
PS: Už se těším
Zippich píše:Zdenek Valter píše:Tak si to kluci užijte
Říkáš užijte, Zdeňku!? Tu ironii bych si tedy vyprosil
Každý ví, jaká je ta modelařina řehole! Získat opušťák od manželky, v sobotu vstávat v půl šestý, hnát se do pražský kotliny v tomhle počasí, prodírat se dvousethlavým davem stejně duševně postižených, krvácet u prodejců, aby tě pak stejně někdo znectil, že ten vůz má o dva nejty míň, než předloha...
PS: Už se těším
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků