Moderátor: Michal Dalecký
marwin píše:Petr Zatrepalek píše:medvidek píše:Nebo oprašit formy zanikle firmi Klein model bahn,ktere ROCO koupilo
Moje řeč! Všudybylka a 422ka po tom přímo volají!
Jojo, kdyby delali vsudybylku a ctyrkolaky, to by byla nadhera. Snad se blizka na lepsi casy, koukal jsem, ze oprasili ten parni vuz od kleina. Malyho bejcka kleinmodellbahn nikdy nedelal....
Domba píše:toho dělá Kleinbahn že?
radekkrupka píše:Dnes jsem byl v Ben-modelu v Pze Bráníku a ve vitríně tam stály 2 zamračené H0. Díval jsem se na ně zleva, zprava a přiznám se, že nevím o co šlo. Zcela evidentně to byla prvotřídní práce jako z fabriky, skvělý potisk, všechny nápisy jak z partesu. Obě loko měly v kabině 2 postavičky. Je možné, že tam dostali na ukázku nějaký master z fabriky? Bohužel jsem přišel až na zavíračku, takže jsem se nestihl zeptat...
Michal Šuhajda píše:Myslím, že se domácích modelů na prodej objeví dost. Kdekdo se bude snažit udat modely s odlitků na pojezdech V100 apod..
Když jsem to sledoval u Brejlovců přišlo mi komické, že někdo prodává CS train brejle na pochybném pojezdu o pár tisíc dráž než stojí origoš Roco.
vorisekml píše:... A taky by to mohly být modely z ES Pečky. ...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Miloš_P a 5 návštevníků