Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Brožura kolejových plánků

Příspěvekod pavel » úte 05 říj, 2010 2:39 pm

Aha, tak to já blbě pochopil :oops:
pavel

Příspěvekod milan ferdián » ned 31 říj, 2010 3:14 pm

Váženi modeláři,dnes jsem se vrátil z Blanska,jak někteří z Vás víte.Bohužel přišli mi velmi nepříjemné zprávy pro mně,tím i pro vás.Připravovaná brožůra nebude.Propadl zcela její obsah vtěchto bodech.
1)Veškerý doprovodný text
2)Logika kruhu
3)Všechny kolejové plánky,které jsou spojeny viz bodem 2
4)Odborné názvosloví druhů stanic

Velice se všem zájemcům ,kteří měli objednanou brožuru u mě,omlouvám.

Proto jsem se rozhodl zveřejnit zde,všechny připravované plánky i doplňky ,které měli být v obsahu brožůry.
Prosil bych o jedno a to je vaše posouzení,až bude zveřejněna "Logika kruhu" ,zda je skutečně modelářský nesmysl nebo zda má možnost životaschopnosti na modelových kolejištích.
Ještě jednou se Vám velice omlouvám za zklámání. Milan Ferdián
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod radekkrupka » ned 31 říj, 2010 3:16 pm

milan ferdián píše:Připravovaná brožůra nebude.Propadl zcela její obsah vtěchto bodech.

Propadl u koho??????????
radekkrupka

Příspěvekod mlha » ned 31 říj, 2010 3:23 pm

Nechápu,kde propadl?Vysvětli Milane prosím
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod Jarda H. » ned 31 říj, 2010 3:31 pm

Milan nám to určitě osvětlí, ALE ...... :roll:

My budeme (jsme) sice zklamáni, ale největší rozčarování cítí určitě právě Milan F., protože ten na publikaci nechal desítky hodin práce, snažení, nápadů ... a na tu "cenzuru" :o co de facto donutila Milana k napsání toho negativního příspěvku jsem zvědav :!: Myslel jsem, že jde o publikaci, kterou autor nabízí čtenáři na trhu, a trh rozhodne. Ale jsem naivní, škoda, že tahle cenzura, kritika či jak to nazvat nefunguje u daleko větších ptákovin :!: :!:

To Milan Ferdian : jestli to dopadne tak, že brožura není a nebude, a plánky budeš publikovat zde ve fóru, přimlouval bych se o samostatný blok, mimo veškerá témata zde již zavedená !
Naposledy upravil Jarda H. dne ned 31 říj, 2010 3:35 pm, celkově upraveno 1
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod milan ferdián » ned 31 říj, 2010 3:34 pm

Mým úkolem bylo připravit návrhy kolejišť,doprovedné texty k plánkům ,které zde již byly zveřejněny,jako navíc jsem vytvořil plánky kolejišť pro malé prostory ,ale spojené s definici"Logiky kruhu" a samozřejmě české dopravny.
To bylo vše odesláno na přípravu zprácování (mustr) do tisku.Bohužel,vyjádření přišlo takové ,jaké je.
V téhle oblasti nejsem odborník.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod mlha » ned 31 říj, 2010 3:44 pm

Ta brožura je jenom na objednávku nebo se mýlím?Tisk platíš Ty?
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
mlha

Příspěvekod milan ferdián » ned 31 říj, 2010 3:49 pm

Jarda H. píše:To Milan Ferdian : jestli to dopadne tak, že brožura není a nebude, a plánky budeš publikovat zde ve fóru, přimlouval bych se o samostatný blok, mimo veškerá témata zde již zavedená !

Souhlas bude to samostatný blok ,ale uzamčen.Vyjádření ,pište prosím zde.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod diego.dan » ned 31 říj, 2010 4:18 pm

1.dubna není takže předpokládám,že Apríl to také není :shock:

mlha píše:Ta brožura je jenom na objednávku nebo se mýlím?Tisk platíš Ty?

Také jsem to předpokládal.Takže obrazně kdyby jsi tam Milane dal ovál s jednou vyhybkou tak to může být každému jedno.

milan ferdián píše:Mým úkolem bylo připravit návrhy kolejišť,doprovedné texty k plánkům ,které zde již byly zveřejněny,jako navíc jsem vytvořil plánky kolejišť pro malé prostory ,ale spojené s definici"Logiky kruhu" a samozřejmě české dopravny.
To bylo vše odesláno na přípravu zprácování (mustr) do tisku.Bohužel,vyjádření přišlo takové ,jaké je.
V téhle oblasti nejsem odborník.

Mám to pochopit tak,že se to nedá vytisknout?
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT
diegovaho.blog.cz
GOTHIC FOREVER
diego.dan

Příspěvekod Michal Dalecký » ned 31 říj, 2010 4:27 pm

Panove, asi jsem uplne mimo misu, ale muze mi nekdo vysvetlit pojem "Logika Kruhu" zejmena ve spojeni s planky? Take jste psali o nejake cenzure, o co jde? Fakt nechapu co brani tu brozuru vytisknout krome toho sepsat nejake texty. Predem dekuji.
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod milan ferdián » ned 31 říj, 2010 4:32 pm

Michal Dalecký píše:Panove, asi jsem uplne mimo misu, ale muze mi nekdo vysvetlit pojem "Logika Kruhu" zejmena ve spojeni s planky? Take jste psali o nejake cenzure, o co jde? Fakt nechapu co brani tu brozuru vytisknout krome toho sepsat nejake texty. Predem dekuji.

Vše zde bude postupně zveřejňováno na posouzení všech modelářů.Jen malé strpení...
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Jarda H. » ned 31 říj, 2010 4:45 pm

Taky to moc nechápu a čekám na Milanovo vysvětlení, tedy na přetlumočení výtek a připomínek, které k publikaci obdržel :!: A ještě mám jeden malý dotaz na Milana - kolik bylo nakonec zájemců o brožuru ? Jak jsem to sledoval, v I.etapě bylo zájemců plno (kolik tedy ?), pak se našlo i pár adeptů na dotisk. K jakému počtu zájemců celkem jsi tedy Milane došel ?

PS : uzamčené téma, kam nebudou padat plané připomínky je dobrý nápad ! To extra téma aspoň bude takovou (slabou) náplastí za brožuru.
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Michal Dalecký » ned 31 říj, 2010 4:50 pm

Milane ja bych nez to tady vsechno zvedejnis radeji diskutoval nad tim proc to nejde do tisku. Az pote bych to byt tebou udelal, ale je to na tobe a hlavne je to skoda, protoze prohlizet si to z pocitace neni ono a to zejmena vecer v posteli pred spanim :)
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod milan ferdián » ned 31 říj, 2010 4:52 pm

Jarda H. píše:Taky to moc nechápu a čekám na Milanovo vysvětlení, tedy na přetlumočení výtek a připomínek, které k publikaci obdržel :!: A ještě mám jeden malý dotaz na Milana - kolik bylo nakonec zájemců o brožuru ? Jak jsem to sledoval, v I.etapě bylo zájemců plno (kolik tedy ?), pak se našlo i pár adeptů na dotisk. K jakému počtu zájemců celkem jsi tedy Milane došel ?

PS : uzamčené téma, kam nebudou padat plané připomínky je dobrý nápad ! To extra téma aspoň bude takovou (slabou) náplastí za brožuru.

Zájmem bylo ,uspokojit poptávku zde jen na tomto diskusním fóru.Teď už je to vlastně jedno,základní sada bylo 100výtisku.Ta byla zcela rychle vyčerpaná.Nechtěl jsem prozatím dotisk,protože jsem chtěl znát reakce vás modelářů.
Výtky již byly tlumočeny,viz první příspěvek.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod mlha » ned 31 říj, 2010 4:53 pm

jesti zadávals tisk ty,tak je každému prd potom,co chceš za svoje peníze tisknout
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
mlha

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť