Já tam taky nebyl do konce.Odešel jsem kolem 19-té.
Co o výroční schůzce říci ?
Je to již rok,kdy se oficiálně známe mezi sebou.Za uplynulý rok jsme navštívili mnoho akcí,vytvořili nové skupinky,poznali nové lidi,věci a techniky.
A jak to všechno začalo ?
Já jsem dal nápad sejít se na ostravské burze.Nápad se uskutečnil.Na burze se nás sešlo pět tzv. "pět skalních" byl jsem to já,Tom,Ferda,Dašek a Pavel.Hned jsme si všichni padli do noty a téma bylo jasné a to železniční modelářství.Po burze a návštěvě Hlavního nádraží v Ostravě jsem partu opustil,protože jsem "něco měl" (vzpomínate ne ?

).Všichni ostatní (4 )se přesunuli do Helbicha a dali si čaj.
Poté jsme s Pavlem domluvili úpně první sezení v Helbichu.To už nás navštívil i Honza a Jura.Po celý rok se naše parta rozrůstala,ale bohužel i stenčovala.Čím dál tím víc jsme se poznávali a rádi spolu jezdili na různé akce.
Píše se leden roku 2010.Schází se nás čím dál tím více.Pomualu nás přibývá.
Je březen tohoto roku.Sraz máme u Helbicha a je nás nejvíce v historii.Témata bylá různá,ale týkala se většinou modelů.Zástupci byli všech vělikostí jak H0 tak TT dokonce i N-ka.
Za celý rok co se známe,tak jsem navštívili společně 5 velkých modelářských akcí.Projeli města jako Luhačovice,Praha,Nový jičín ... .
Podle mě byla schůze úspěšná,pak jsme pozanali nové lidi.Až na jednu nehodovou událost s Brejlovem bylo vše v naprostém pořádku.Doufám,že budeme spolu modelařit ještě dalších několik let a taky doufám,že nás bude přibývat.