Lubomír Dudek píše:Dostává to už pěknou podobu Vláďo,ale řekl bych,že si možná uplně nepochopil,co se ti snažil Jára s Ferdou říct.Teď máš na smyčce zas jen jednu kusou kolej,byť na vnějšku a nepřekáží.Já jsem to pochopil tak,že kolik je těch kusých kolejí,tolik bude souprav k provozu,aby teda smyčka byla volná a aby se daly soupravy vyvádět ven z SN nezávisle.Je to tak???
Chci se tě ještě zeptat,jestli neuvažuješ ještě o jedné koleji u remízy?Měly by kde stát vagóny na zauhlení,odpopelení,případně nějaký vyprošťovací jeřábek a nebránily by T trojce v deponování a údržbě.
Myslím, že jsem pochopil o co se snaží, a také jim za to moc děkuji, ale když dám ty kusé koleje dovnitř oválu, dostal by se tam opravdu jenom velmi krátký vlak, ostatní by nutné vyjeli ze SN. A další kusá vedle té co tam je, by nutně zvětšila ten kopec. Mám obavy, aby to nevypadlo blbě, nerad bych do Evropy tahal stolovou horu.
Ta kolej by se asi k remíze mohla vejít, ale nikde jsem to takto na těch plánech neviděl, což samozřejmě nevylučuje to, že to tak nemohlo být.

Kreslil jsem to včera kolem půlnoci,

tak se na to ještě zkusím podívat znovu.
N, Epocha I, K.P.E.V., plánování kolejiště ukončeno, nastává éra výstavby.