od 123ps » pát 15 říj, 2010 4:26 am
Jejda kluci, všechny Vás zdravím, vidím, že zde Milan prezentuje moji práci, za což mu děkuji. Chci Vám přidat pár informací, abyste byli v reále. Se stavbou kolejiště jsem začal někdy před čtyřmi lety, námět byl vlastní, ale po čase se mi to přestalo líbit, protože to bylo hodně hračkové:-)viz. poslední foto s Brejlovcem a Nsk. To je foto z původního kolejiště, které jsem rozebral:-)
Následně jsem se pokoušel tvořit nějaký vlastní námět, ale moc mi to nešlo, potom se objevily Milanovy perfektní kresby a hned jsem se zhlédnul v žst. Telč. Bohužel jsem se nemohl 100% držet námětu z prostorových důvodů a také jsem chtěl zakomponovat točnu, kterou jsem již měl pořízenou. Potom, už ani nevím jak:-) jsem natrefil na Howkyho, který mi pomohl pravou část předělat, celou úpravu jsem konzultoval s Milanem atd. Howky mi dále pomáhá, zatím on-line s el. zapojením ( donedávna to pro mne byla velká neznámá ) a vůbec je pro mne velmi "prospěšný", protože dělá webmastera a je kamarádem Radka Wimmera, což je velký železničář a srdcař, takže i k němu prostřednictvím Howkyho směřuji své dotazy, jestli je to či ono správně a jestli to tak v reálu může být. Tímto bych rád moc a moc poděkoval Milanovi, který mne námětem nakopnul, Howkymu, který je mi velkým pomocníkem a vůbec všem, kteří mi radí co a jak.
Závěrem bych rád dodal, že uveřejněné fotografie jsou již staršího data a budu se snažit přes kluky poslat něco aktuálnějšího, ať máte představu, jak se věci pohnuly kupředu. Já to sem asi nedám, nevím jak:-( Úplným závěrem ještě dotazované rozměry, cca. 360x280, kolejiště je koncipováno do L. Takže asi zatím vše, díky za Vaši podporu.
HO, DCC, ČSD a DR, III-IV