Ladiznet:
Sice se mi podařilo prostorově vyřešit 2 vratné smyčky pro SN, ale stále mi tam hapruje logika průjezdu pod mostem, protože vytvořením SN mezi tunelovými portáli částí A-C se tato trať stala de-fakto jeho součástí.
Takže
verze 1 -vyjezd ze stanice vpravo,most, průjezd pod mostem, návrat(nebo zastavení na určitou dobu ve vratné smyčce) oranžovou vratnou smyčkou ,most,do stanice do stejného zhlaví.
verze 2-vyjezd ze stanice, most, zastavení na určitou dobu v SN,otočka v oranžové vratné smyčce, most,do stanice do stejného zhlaví.
verze 3a-vyjezd zlevé strany stanice, tunel, zastavení na určitou dobu v SN,otočka v zelené vratné smyčce, do stanice do stejného levého zhlaví.
verze 3b-vyjezd zlevé strany stanice, tunel, průjezd pod mostem,otočka v zelené vratné smyčce, do stanice do stejného levého zhlaví.
verze 4-vyjezd ze stanice,most,tunel, průjezd pod mostem,tunel,vjezd zlevé strany stanice
verze 5- opačný směr verze4
...No už jsem se do toho zamotal...

, těch možností provozu přes SN je samozřejme víc, to záleží na tvém grafikonu
Koncepce kolejiště a vratných smyček je buď dvoupatrová nebo třípatrová.Třípatrová vychází lépe pro krajinu(vzájemná výška pro křížení je 100mm a stoupání 40.(4cm/1m)Případně můžu zaslat witrack soubory)
pozn.Obrázky (třípatrová koncepce) a neřeš kolejový plán-pouze odhad vedení trati pro mou představu (dělám TT ).Jo aneřeš to fialové křížení- s tolika vlaky najednou stejně nepojedeš abys to neuhlídal....

- Ladiz2W1.JPG (126.55 KiB) Zobrazeno 6482 krát

- Ladiz2W2.JPG (62.77 KiB) Zobrazeno 6482 krát