Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
TTmili píše:Mě se od Krese strašně líbí ty patrové soupravy (i když jsou jen německé) ale jejich cena je pro mě trošičku neúnosná..... I když odpustit si brejlovce a sergeje bylo by i na ně. Jinak docela by mě zajímalo kdy budou ty jídeláky Tillig dostupné u nás, docela se na něj těším a zároveň jsem zvědavý na zpracování. Ne že by na tom pošťáku bylo špatný ale přijde mi že na Kuehna prostě nemá.
TTmili píše:Jarda H. píše:Kolegové v H0 už svojí rubriku "novinky 2010" mají, tak ať nezaostávámeže jo ?! ....
Opět se projevuje věčný spor mezi "námi děvčaty". No myslím že rozhodně není na škodu založit takovéhle téma.
Jinak co se týče sergeje, je to takový napůl oficiální co jsem pochopil z toho co pan Dalecký napsal do vlákna k sergejovi. Prostě dá se říct že Roco těší náš zájem a vyzvídá jakou další barevnou mutaci chceme. Podrobnosti si snad každý najde sám.
TTmili píše:Tak mě napadlo, když se nakouslo to že TT Brejle nemají přípravu pro ESU a že ROCO přechází na Uhlenbrock, jak to vlastně bude u "starých" mašin (třeba sergej) které mají přípravu na ESU. Všiml jsem si že do nich ROCO už zvuky asi nabízet nebude, ale třeba ten sergej je ozvučený v digitálním setu, takže jak to tam je?
MX642 ....der neue Sounddecoder von Zimo, Roco will wohl komplett auf Zimo umsteigen.
TTmili píše:Tak mě napadlo, když se nakouslo to že TT Brejle nemají přípravu pro ESU a že ROCO přechází na Uhlenbrock, jak to vlastně bude u "starých" mašin (třeba sergej) které mají přípravu na ESU. Všiml jsem si že do nich ROCO už zvuky asi nabízet nebude, ale třeba ten sergej je ozvučený v digitálním setu, takže jak to tam je?
Jarda H. píše:ES Pečky mají novou stavebničku uhláku, vůz Wa (ČSD) :
Par dni urcite vydrzi, min 3 tydnyJBr píše:Michal Dalecky: Jen dneska nebo tam par dni vydrzi?
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: brudr a 5 návštevníků