Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Ostravsko

Příspěvekod norbert » pon 04 říj, 2010 6:20 pm

....pokud by setkáni bylo 30tého, přišel bych rád. V neděli nastupuji na operaci. :?:
norbert

Příspěvekod pavel » pon 04 říj, 2010 6:38 pm

Pokud by tam bylo 30. volno tak by to šlo. Dost často tam v sobotu bývají akce typu uzavřená společnost.Takže by to bylo třeba zjistit a co nejrychleji objednat. V neděli není problém.
pavel

Příspěvekod sergej » pon 04 říj, 2010 6:45 pm

ondras píše:
pavel píše:Ondro, je tady mrtvo jak v márnici. Náhodou jsem potkal Toma a ten se vyjádřil že do Helbicha příjde. Tak alespoň někdo.

Pavle naprostá pravda.Zatím jsme tři tzn. 3/5.Tipuju,pokud bude mít Ferda volno,tak by asi také přišel a Dašek možná také a to jest naše začínajíci pětka.Další hlaste se,nenechte nás v tom ... :lol: .

sergej píše:
ondras píše:Vítej(te) mezi námi pane kolego.Jsem rád,že se opět přihlásíl do našeho malého,krátkého a skromného :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "chlívečku" nový člen :D
Pánové,ohromeni Martinovýmy stromy jste se nějak zapomněli vyjádřit k našemu (Pavlovu) nápadu na Sraz 31.10.2010 u Helbicha.

Dekuju za PRIJETI.Doufam,ze casem zde najdu rady pro STAVBU A PRESTAVBU LOK.Neco uz sem dokzal :mrgreen: a neco mam rozdelano.Ale bez rad a pomoci VAS KOLEGU A MODELARU SE ASI DALEKO NEDOSTANU! :(

Sergeji, co se tak setkat na Ostravské burze (23.10.) nebo u Helbicha (31.10.) ?

No dobre.Puvodne sem chtel jet na burzu do Bratislavy,ale moze byt.P.S.Kaj to je v te Ostrave?31.10. se tam bohuzel nedostanu,bo mam sichtu(robim u ČD zamecnika KV)
Naposledy upravil sergej dne pon 04 říj, 2010 6:48 pm, celkově upraveno 1
sergej

Příspěvekod Ferda » pon 04 říj, 2010 6:48 pm

norbert píše:....pokud by setkáni bylo 30tého, přišel bych rád. V neděli nastupuji na operaci. :?:

Není to divný termín nástupu na operaci? Možná, když jim slíbíš, že v Neděli nebudeš pít, ale půjdeš ráno spořádaně do kostela a odpoledne do Helbicha tak ti povolí nástup až v Pondělí ráno :mrgreen: .
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod norbert » pon 04 říj, 2010 7:07 pm

Ferdo také jsem se tomu prvně divil při první operaci...nástup v neděli na 13hod.
Mám to i nyní takto.
Musel jsem se dostavit, sestřičky provedou dokumentaci, připraví na operaci a že jsem měl veškeré předoperační předem, ukecal jsem propuštěni domu...záleží na koho natrefíš, zda tě pustí na noc domů, z nemocnice jsem odešel kolem čtvrté. Ráno v pondělí nástup na operaci. :idea:
norbert

Příspěvekod ondras » pon 04 říj, 2010 7:28 pm

sergej píše:No dobre.Puvodne sem chtel jet na burzu do Bratislavy,ale moze byt.P.S.Kaj to je v te Ostrave?31.10. se tam bohuzel nedostanu,bo mam sichtu(robim u ČD zamecnika KV)

Pokud v Bratislavě je podobná burza jako v Praze,tak tě nechci omezovat.Ostravská burza je spíše o tom pokecu a pochození než o nakupování.Nic moc tam neseženeš.Takže pokud jedeš něco sehnat vykašli se na Ostravu a jeď do Bratislavy a nakup co potřebuješ.Pokud chceš pokecat a pochodit,tak je Ostrava jasná volba.Ještě se stejně musím domluvit,jestli budu mít v onu sobotu volno.To ještě bohužel ještě nevím.Je to celkem daleko.
PS: Burza se koná zde na :Ostrčilově ulici
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod sergej » pon 04 říj, 2010 7:39 pm

ondras píše:
sergej píše:No dobre.Puvodne sem chtel jet na burzu do Bratislavy,ale moze byt.P.S.Kaj to je v te Ostrave?31.10. se tam bohuzel nedostanu,bo mam sichtu(robim u ČD zamecnika KV)

Pokud v Bratislavě je podobná burza jako v Praze,tak tě nechci omezovat.Ostravská burza je spíše o tom pokecu a pochození než o nakupování.Nic moc tam neseženeš.Takže pokud jedeš něco sehnat vykašli se na Ostravu a jeď do Bratislavy a nakup co potřebuješ.Pokud chceš pokecat a pochodit,tak je Ostrava jasná volba.Ještě se stejně musím domluvit,jestli budu mít v onu sobotu volno.To ještě bohužel nevím.
PS: Burza se koná zde na :Ostrčilově ulici

Ne,nic nekupuju(v Bratislave je burza jak v Ostrave-tez enem na pokec),enom sem se chtel podivat.Dobre,prijedu do Ostravy.Aspon si pokecam.Budu tam v 9h.
sergej

Příspěvekod ondras » pon 04 říj, 2010 7:54 pm

OK.U mě by neměl být problém (doufám :oops: ).Možná se ještě někdo k nám přidá.
Hoši domluvte se jak chcete toho Helbicha.Mě je to celkem jedno.Já už se nějak zařídím.Pokud chcete sobotu může být.Pokud výjde a bude lepší neděle tak se sejdem v neděli.
ondras

Příspěvekod Jura » úte 05 říj, 2010 4:09 am

U mne je to taky celkem jedno, protože mám v tom týdnu pohotovost. To znamená až do pondělního rána. Pokud dráha a dopravní podnik po mě nebudou toužit, mohl bych se zastavit. To ale nebudu vědět ani dopoledne v ten daný den. :(
N-scale
Jura

Příspěvekod pavel » úte 05 říj, 2010 6:31 am

Juro, ty máš tu pohotovost taky pořád, že tě to baví :roll:
pavel

Příspěvekod Jura » úte 05 říj, 2010 11:41 am

pavel píše:Juro, ty máš tu pohotovost taky pořád, že tě to baví :roll:

Vůbec nebaví!!!! :twisted: Nejraději bych zavedl, že vlaky budou jezdit jen od 6:00 do 14:00 a tramveje linky č.5 pouze se štafetovými kolíky.... :D
N-scale
Jura

Příspěvekod Koblovák » úte 05 říj, 2010 1:56 pm

Ahoj.
Já mám poslední víkend v měsíci zase noční směny, takže mi je docela jedno jestli sobota nebo neděle. Určitě ale přijdu.
Modelařím pro radost a ne abych počítal nýty.
Koblovák

Příspěvekod Dašek » úte 05 říj, 2010 4:40 pm

Ahojte ve spolek.Toho 31.by to šlo.Už dlouho jsem si nedal čaj.
Dašek

Příspěvekod ondras » úte 05 říj, 2010 5:01 pm

Dašku máš naprostou pravdu.I já jsem dlouho neměl čaj uvařen někým jiným než sám sebou.
Nevím proč,ale jak Dašek napsal čaj tak se mi vybavil tento bohatě okomentovaný obrázek :lol: :lol:

Obrázek
ondras

Příspěvekod mlha » úte 05 říj, 2010 5:12 pm

Ať tě neporazí cholesterol,neředíš to žádnou slivovicou
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava