Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Brožura kolejových plánků

Příspěvekod milan ferdián » ned 26 zář, 2010 7:42 am

radula63 píše:Milane klobouk dolů. :shock: To jsou plánky - slint slint. A i když brožuru objednanou nemám, nevadí. Tebe obdivuji! I z toho co je od tebe na internetu volně dostupné se dá moc a moc čerpat. Je málo takových tahounů jako jsi TY! :wink:

Děkuji ,ale nejsem sám .Michal Šuhajda je též výborný kreslíř a návrhář modelových kolejišť. :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » ned 26 zář, 2010 1:48 pm

Tak vážení modeláři a je tu závěr.Ještě pár textíku.Všechny kolejiště tam nebudou ,tak se moc prosím nedurďte.. :wink:
Děkuji všem co mi pomohli s nápady ,texty a různými připomínkami.Příští týden začne jiný závod s časem ,ale to se mě již nebude týkat ,až potom v prosinci.Držte nám palce...
Příští rok ,počítejte s delší moji roční pauzou (ikdyž kdoví ,jestli po vydání brožůry ,budete chtít se mnou komunikovat... :D ).Mám tolik restů ,jak doma,rodině ,že budu rád ,jak vše dám opět do richtiku...

Ještě jednou velké díky všem......

P.S.Pro nevěřící Tomáše.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

jo málem bych zapoměl,tak bude tenoučka....

Obrázek

Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » ned 26 zář, 2010 2:02 pm

Všem ,co dodatečně poslali objednávky na brožuru po termínu sdělím další informace o případném dotisku.Již jsem si vaše adresy stáhl.Děkuji.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » ned 26 zář, 2010 4:11 pm

Upozornění:Dnes končí lhůta ,kdy jste mohli zrušit svou předběžnou objednávku na brožůru.Po tomto datu ,již budou všechny objednávky brány jako závazné.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » ned 26 zář, 2010 4:20 pm

Ikdyž řada z vás mi hodně pomohli radou ,pomoci atd.chtěl bych zde výslovně poděkovat těmto lidém.Doufám ,že ostatní modeláři mi děkovačku nebudou mít za zlé,jestli jejich jméno zde nefiguruje.
Takže Michalu Šuhajdovi,Jarda H.,Jirka 1,T.B. Díky pánové :wink: pomohli jste,jak tiše doufám, dobré věci,která sice činí jen maličký krůček pro naše železniční modelářství,ale jsem rád i pro ten malý krůček..... pro nás...
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Ferda » ned 26 zář, 2010 5:32 pm

milan ferdián píše:Upozornění:Dnes končí lhůta ,kdy jste mohli zrušit svou předběžnou objednávku na brožůru.Po tomto datu ,již budou všechny objednávky brány jako závazné.

Nic se rušit nebude! Závazné to bylo od samého začátku a jen tak mimochodem: Doufám, že ta roční pauza nebude trvat víc jak 3 měsíce :wink:

Ono ti to stejně nedá spát :mrgreen:
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod petrh » ned 26 zář, 2010 5:40 pm

milan ferdián píše:Ikdyž řada z vás mi hodně pomohli radou ,pomoci atd.chtěl bych zde výslovně poděkovat těmto lidém.Doufám ,že ostatní modeláři mi děkovačku nebudou mít za zlé,jestli jejich jméno zde nefiguruje.
Takže Michalu Šuhajdovi,Jarda H.,Jirka 1,T.B. Díky pánové :wink: pomohli jste,jak tiše doufám, dobré věci,která sice činí jen maličký krůček pro naše železniční modelářství,ale jsem rád i pro ten malý krůček..... pro nás...

nene milane nejvetsi diky patri tobe, za nas tady MILANE DĚKUJEME TI
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod radula63 » ned 26 zář, 2010 6:10 pm

milan ferdián píše:
radula63 píše:Milane klobouk dolů. :shock: To jsou plánky - slint slint. A i když brožuru objednanou nemám, nevadí. Tebe obdivuji! I z toho co je od tebe na internetu volně dostupné se dá moc a moc čerpat. Je málo takových tahounů jako jsi TY! :wink:

Děkuji ,ale nejsem sám .Michal Šuhajda je též výborný kreslíř a návrhář modelových kolejišť. :wink:

Je jasné od začátku, že tenhle projekt neděláš sám, ale největší tahoun tohoto projektu jsi ty :!: Dík samozřejmě patří všem , kteří se na brožuře podílejí.
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Jarda H. » ned 26 zář, 2010 6:18 pm

milan ferdián píše: ..... jo málem bych zapoměl,tak bude tenoučka....

Obrázek

Fíííha, ..... to bude v knihovničce velikostí konkurence i "Třem mušketýrům" :lol: :lol: :lol: Tak budu věřit, že stejně poctivě a se zápalem jako Milan se realizace zhostí i tiskárna atd. a pod stromečkem budeme mít prima čtení a materiál ke studiu.

Milane, za nepředstavitelné množství práce a času DÍKY :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Radek » ned 26 zář, 2010 6:30 pm

Jarda H. píše:Fíííha, ..... to bude v knihovničce velikostí konkurence i "Třem mušketýrům" :lol: :lol: :lol:[/b] :!:
Nenech se zmást, tu kupku nafukujou ty eurosložky :lol:
Milane, už to tu zavři, nebo vkládej pouze fotky kitiček. Připomíná to vtíravou vůni výborného oběda 2 hodiny předem - uplná Tantalova muka :roll: :D

Paráda, těším se!
HO-II.-Ve stádiu oťukávání
Radek

Příspěvekod Petr Zatrepalek » ned 26 zář, 2010 10:44 pm

No už se těším! Vypadá to nádherně, prosím prosím, jen Milane zařiď vazbu co vydrží x-násobné listování po večerech!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod milan ferdián » pon 27 zář, 2010 6:38 am

Pánové ,děkujeme,ale ještě jsme nepřeskočili.Dokud brožura nebude u vás doma pod stromečkem ,tak si teprve oddychneme a řekneme si,uff hotovo. :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » pon 27 zář, 2010 8:46 am

Po celý tento týden zde budu strašit.... :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod alfik » pon 27 zář, 2010 10:32 am

milan ferdián píše:Tak vážení modeláři a je tu závěr....

Páni :!: A to všechno malované ručně? V dnešním světě kompjůtrů? Tedy, klobouk dolů (jakož i veškerou jinou pokrývku hlavy) :!:

Sice jsem až ve druhé "vlně", ale už teď se nemůžu dočkat. To tedy bude trénink dýmkařsko-modelářské trpělivosti a rozvahy (škoda, že tu není smajlík drkotající zubama :))
alfik

Příspěvekod Radek » pon 27 zář, 2010 2:59 pm

milan ferdián píše:Po celý tento týden zde budu strašit.... :mrgreen:
Schází mi tu smajlík s vyplazeným jazykem :lol:
HO-II.-Ve stádiu oťukávání
Radek

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť