Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Hříbek píše:Nakonec jsou tu jiní, kteří se nám téčkařům starají o vzedmutí hormonální hladiny, viz Kuehn a Roco s ohlášenýma Brejlema.
Hříbek píše:Já jsem před lety, nevím už, který to byl ročník, ale myslím jeden z prvních, koupil na TT víkendu dva vozy
úplně stejné, jako je ten na fotce, jenže v tehdy novém zbarvení ČD, tj.zeleno bílá varianta.
Tehdy jsme za to byli rádi, ale je to vpodstatě úplně jiný model, než vozy Bymee, co u nás jezdí.
Jiný podvozky, jiný dveře, jiný počet oken, jiný uspořádání interiéru (WC), jiná čela vozu atd.atd...
ef605 píše:Proč výrobci nevyrábí české modely? Dle mého názoru je vše v kupní síle. Němci jsou trochu jinde než my, tak pro výrobce není náš trh tak zajímavý. ... vždy tam byla tlačenice a obsluhy aby se člověk doprošoval aby ho obsloužila..
Donatelli píše:No řekl bych že to problém docela je. Neb když jsem Torstenu Kuehnovi navrhoval, aby, když už dělá Bastarda, vytvořil řadu 150, 151 apod ( reklam milion,možnost ČSD/ČD, ŽSR což jsem dokladoval i fotkama ), když podvozek je stejný, řekl že do toho nepůjde. Náš trh je pro něho skutečně malý.
Tkadlec Jaroslav píše:Hodně silná slova ,máme v čechách firmy co dělají pro TT dost ,ale škoda ,že není tady firma jako je roco atd aby dělali seriově naše a slovenské dráhy ,myslím tím lokomotivy i vagony tak jak si všichni přejeme ,no jo vše je o penězích ,ale zahraniční firmy by si mohli uvědomit ,že i naše ,našich dětí třeba jednou budou stavět ,sbírat modely tak nevím proč se toho bojí nebo nechtějí vyrábět toho víc a chrlí na trh jen svoje .Vím v Německu je to trend ..
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: TTmili a 5 návštevníků