Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Irudzi píše:Moduly![]()
![]()
milan ferdián píše:Irudzi píše:Moduly![]()
![]()
No já vím,i u mně to je srdeční záležitost,ale bohužel.Čas je neoblomný.Spíše si myslím zda pro moduly,nezpracovat novou brožuru,ale jelikož je tak úzký okruh zájemců ,tak si myslím že by řádově byl zájem jen v několika kusech.
Vladimír píše:milan ferdián píše:Irudzi píše:Moduly![]()
![]()
No já vím,i u mně to je srdeční záležitost,ale bohužel.Čas je neoblomný.Spíše si myslím zda pro moduly,nezpracovat novou brožuru,ale jelikož je tak úzký okruh zájemců ,tak si myslím že by řádově byl zájem jen v několika kusech.
Nebyl bych takový pesimista, naopak se domnívám, že zájemců by se našlo dost. A to jak těch co mají objednanou nyní rozpracovanou brožuru, tak i ostatních. Samozřejmě by bylo asi jistější si udělat průzkum trhu, ale myslím, že kvalitní zboží zn. Milan Ferdián si své zákazníky najde.
Vladimír píše:Tento krok je samozřejmě na tobě, reagoval jsme pouze na poznámku, že by moduly vydaly na samostatnou publikaci.
Vladimír píše: I tak již děláš pro nás ostatní z DF více než dost, možná by byl žádoucí určitý časový odstup pro znovu získání chuti do podobného projektu.
milan ferdián píše:Kluci,potřeboval bych prosím od vás radu.Nevím,jak s úvodem.Zhruba vím co chci,ale nemám nápad,myšlenku,políbení od múz...a čas neúprosně běží....
petrh píše:ta ja si myslim, ze z kolejist s edaji mnohe motivy prenest do modulu a kdyz to bude reseno zde, da se to snadno aplikovat i na modul, nebo ne hosi?
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků