Plánujete dodělat pohyblivá tělesa v TT také pro angličanyPetr Berka píše:No a teď zbývá jen dodělat "angličany".

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Plánujete dodělat pohyblivá tělesa v TT také pro angličanyPetr Berka píše:No a teď zbývá jen dodělat "angličany".
chameleon píše:Plánujete dodělat pohyblivá tělesa v TT také pro angličanyPetr Berka píše:No a teď zbývá jen dodělat "angličany".To by bylo super!
Petr Berka píše:chameleon píše:Plánujete dodělat pohyblivá tělesa v TT také pro angličanyPetr Berka píše:No a teď zbývá jen dodělat "angličany".To by bylo super!
Zatím je neplánuji, na H0 jsou připraveny vzorky, na N jsou připravené na leptání a na TT zatím není uděláno nic, protože nikdo mi o ně zatím nepsal. Ale teď koukám, abych si sehnal angličana od Tilliga na TT, abych to mohl k němu napasovat... Nebo se najde nějaký dobrodinec, který ho na 2 měsíce zapůjčí? Vrátím nepoškozeného! Jen ho potřebuji proměřit a pak hotový prototyp odladit, aby to k sobě dobře pasovalo.
milan ferdián píše:Jelikož je to už půl roku ,co se zde nic nehnulo,tak svítá naděje na další pokračování.Jistě jste si všimli změny názvu tématu.Důvodem bylo ,že jsou již dvě Třemešné rozestavěné,dále vím o dalších dvou se stejným tématem v modelových velikosti (H0/H0e) a aby se nepletli pojmy,změnil jsem název nä žst.LIPOVÁ.
Irudzi píše: ..... onemocněl jsem nemocí zvanou pásový opar .....
depo201 píše:Milane prosím o foto, brzy začnu toto řešit na stavbu své staničky
vojtas píše:Otázka pro Petra Berku .jak řešíte to aby se návěstidlo otočilo o 90°? A ne jenom o malý kousínek, protože to je to proč se moje výměnová návěstidla nehýbají ani po dvou měsících.
Radek Mende píše:Jelikož se "válím "v lázních Dolní Lipová,napadlo mě projít si toto téma,
a uvědomil jsem si,že není mnoho Milanových plánků zdokumentováno ve finální podobě.
A tak sem vkládám odkaz hotové odbočky Odry http://radyme.websnadno.cz/Odry.html?fotka=1#foto .
Třeba to Milana nakopne k další práci
Uživatelé procházející toto fórum: Vítek57 a 0 návštevníků