na konci záři a je říjen a pořád nic. Navíc jsem se pokoušel navštívit jejich stránky a vypadá to,že byly zrušeny.Tak nevím

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
123ps píše:A staré objednávky budou vykrývat, nebo je nutno objednat znovu. Momentálně bohužel není od koho získat informace.
Staré objednávky platí a za staré ceny !!!!!!! Všechny je projedu a ozvu se všem.123ps píše:Haleluja, konečně nějaká zpráva. A jak je to tedy s těmi starými objednávkami ? ? Ať to nemám doma dvakrát
Michal Dalecky píše:Staré objednávky platí a za staré ceny !!!!!!! Všechny je projedu a ozvu se všem.123ps píše:Haleluja, konečně nějaká zpráva. A jak je to tedy s těmi starými objednávkami ? ? Ať to nemám doma dvakrát
Pokud to mas objednane u nich, tak se jim ozvi a oni ti to dodaji za stare ceny (pokud tvoji objednavku eviduji). Ted jsou ale jen ty plosaky.123ps píše: To je fajn Michale. A to co mám objednáno přímo v Bramosu, na to mám asi raději zapomenout a objednat u tebe?
Michal Dalecky píše:Pokud to mas objednane u nich, tak se jim ozvi a oni ti to dodaji za stare ceny (pokud tvoji objednavku eviduji). Ted jsou ale jen ty plosaky.123ps píše: To je fajn Michale. A to co mám objednáno přímo v Bramosu, na to mám asi raději zapomenout a objednat u tebe?
tel.: 774 365 402, tel.: 326 904 257, info@bramos.eu123ps píše:To já tam volám už několik měsíců a vždy mi odpoví jen plechová huba
Az budu vedet, kdy a jake typy budou, tak urcite budou predobjednavky. Tyto informace budu mit v brzke dobe123ps píše:Michale, kdy prosím zařadíš do nabídky kotle vč. Rajek? ? Až naskladníš, nebo ještě dříve ? ? Zejména u Rajek očekávám velký zájem, tak bych docela uvítal předobjednávku. Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Rimod a 2 návštevníků