Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
depo201 píše:... v hledání jsem ztracenej případ, nemá někdo prosím výkres TT rozhraní dvoukolejka?
Morris Zapp píše:Zababov TT-ČSD vypadá poněkud jinak, s FKTT má společnou osovou vzdálenost 34 mm a je spojitelné natupo truhlářskou svěrkou. Záleží, jestli plánujete společný provoz spíš s FKTT, nebo spíš se Zababovem... Výkres bohužel při ruce nemám.
milan ferdián píše:Ale já psal odkaz na FREMO rozhraní,kde je na této webové stránce výkres.
depo201 píše:zajímala mě ta osová vzdálenost hlavně. jinak můžu vycházet ze Zababovské roviny pro jednokolejku TT?
romino píše:ten výkres TT dvojkolajky s osovou vzdialenosťou 34mm zo Zábabova zaujíma aj mňa a pár kolegov. Prečo ak ho Zábabov už má, nieje uverejnený na webe. Ono celkovo tá časť TT je málo aktualizovaná. Môžete ho sem teda umiestniť, prípadne odkaz naň.
romino píše:no práve. K norme a odporučeniam sa dostanem. Tak isto k normám rozhraní, ale dvojkoľajka tam neni. Ak teda vôbec existuje normované čelo.
romino píše:no práve. K norme a odporučeniam sa dostanem. Tak isto k normám rozhraní, ale dvojkoľajka tam neni. Ak teda vôbec existuje normované čelo.
Pavel-HP píše:Možná by bylo jednoduší kontaktovat majitele stanice Rumburk, kde jedna část odbočující trati dvojkolejná je. A vzít jako normativ již tuto vzniklou osovou vzdálenost a nevytvářet tak nějakou další a tím ušetřit stavbu nějakých potom nutných přechodových modulů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků