Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
radekkrupka píše:Mám doma několik kusů nové verze motorických přestavníků Tillig. Jsou oproti staré verzi trochu jiné. "Střeva" zůstaly stejné, nicméně zbytek konstrukce je zcela nový. Pokud by měl někdo zájem, můžu nafotit.
Radek(T) píše:radekkrupka píše:Mám doma několik kusů nové verze motorických přestavníků Tillig. Jsou oproti staré verzi trochu jiné. "Střeva" zůstaly stejné, nicméně zbytek konstrukce je zcela nový. Pokud by měl někdo zájem, můžu nafotit.
Pár fotografií rozhodně nemůže být na škodu. "Střeva" jsou předpokládám motor + převod + kontakty. Co uchycení struny a krabička ?
Jacek píše:Zatím mám jeden vzorek, k vyzkoušení jsem se ještě nedostal. ALE... Původní přestavník byl v krabičce, vlastní krabička se připevnila pod kolejiště a přestavník se dal po vytažení drátu vysunout. Pro případ poruchy jsem si na všechny přestavníky dal konektory, takže pokud by nějaký "klekl", stačilo by vysunout starý, nasunout nový. Ideální řešení, případná výměna do 5 minut.
Teď to ale nehrozí, přestavník jako celek se musí připevnit pod kolejiště a průhledný obal slouží po vystřihnutí jako kryt. Takže v případě poruchy výluka a nejezdíme
radekkrupka píše:To je zajímavé, tohle mě nenapadlo... jenom dotaz - jak zasuneš zpátky trn? Když je zkrácený tak, že sahá sotva po otvor táhla výhybky? Já jsem to nedokázal...
MOL píše:Podzimní novinky ROCO:
Art.-Nr.: 47-36027 Dampflokomotive BR 18 201(rot) der DBAG, Ep.V
Art.-Nr.: 47-36028 Dampflokomotive BR 18 201(rot) der DB AG, Ep.V (Digital mit Sound)
Art.-Nr.: 47-36240 Diesellok T 679 CSD, Ep.IV
Art.-Nr.: 47-36241 Diesellok M62 Polska Rail, Ep.V
Art.-Nr.: 47-37545 Schiebewandwagen Railion DBAG, Ep.V
Art.-Nr.: 47-37546 Schiebewandwagen DR, Ep.IV
Art.-Nr.: 47-37583 Schwerlastw. 2-tlg mit Panzer DR, Ep.IV
Art.-Nr.: 47-37585 Set: Schwerlastw. + T55 2-Tlg. CSD, Ep.IV
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: fira, Ossi a 1 návštěvník