Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
ahoj jo premysleljsem o tom ale z moduli nemam moc zkusenosti.A2C píše:No možno by si mohol porozmýšlať nad modulmi.
Michale ty máš ale jiný přístup - profesionální. Já jen zkopíroval stanici, načrtnul svou ideu, domaloval tužkou, a za cca 2-3hod hotovo. Pokud Tomáš potřebuje plánek ze kterýho se dá rovnou stavět a je na něj spoleh - tak musí tvořit sám, nebo oslovit tebe nebo MilanaMichal Šuhajda píše:Příznávám, že jsem se zatím takhle daleko nedostal. Jsem ve stádiu hodně hrubých náčrtků a studia německých železnic, přece jen se spíš orientuji na českých kolejích. Ještě, že jsem sem kouknul, aspoň mám po práci.
milan ferdián píše:chameleon píše:Milane moc pěkný plánek!!![]()
Apropo snažil jsem se na webu najít plánky uváděných stanic, ale bez úspěchu. Nemáš nějaké materiály? Mám na mysli Bf Papenau,Bf Rennstieg, Bf Espenstadt atd.. Moc rád bych je zkouknul. Ortofoto jsem našel jen Rennsteig, ale zhlaví je zrovna ve stínu stromů
Tu to je.Zdroj
as grosse Anlagenbuch/Gunter Fromm/TRANSPRESS/1988
Ferdo díky za komentář. Je to tam o prsa, ale myslel jsem, že kdyby to nevycházelo tak se dá spirála i s úvraťovým nádr. ještě posunout doleva - je tam u vchodu ještě místo... /ale nevím jak ten vchod v reálu vypadá../Ferda píše:Nějak mi výškově nesedí průnik dvoukolejky z Nádr. Gräfenau pod spirálou do úvraťové n. Pappenau. Jsi si jistý, že to skutečně vychází?
el_salamo píše:Tome, upřímně řečeno není tenhle návrh nic moc - žádné skryté nádraží, všude jenom spousta kolejí a jen tak jezdit dokola je taky docela nuda. Chameleonův koncept je super, stačí dopracovat vznesené výhrady a bude to kolejiště radost pohledět...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků