Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
diego.dan píše:Teď jsem teprve pochopil,jak to oba myslíte.Mám asi trochu delší vedení.Škoda,že jsi mi toto nenapsal již 10.4.,kdy jsem to ještě měl jen nahrubo,ještě jsem to nějak mohl zpytlíkovat.Právě na toto jsem se ptal.
Samozřejmě,že ve skutečnosti by tam asi žádný tunel nebyl a trať by byla trasována zcela jinudy ale někam ten skryťák schovat musím.Teď už s tím moc nenadělám,to nadloží se snad opticky zvýší díky vegetaci.Chybama se člověk učí,přísahám,že na dalším kolejišti to již neudělám.Jinak díky za zaslouženou kritiku.
Jenže je vidět konec tunelu ještě před kopcem...Max píše:Tady je nad portálem tunelu silnice a teprve za ní začíná kopec.
http://img39.imageshack.us/g/tunelmost2.jpg/
petrh píše:ahoj diego. zkousel jsi mit na vleckove koleji vagon se drevem a vedle nej nakladni auto? pokud by to bylo vyhovujici klidne bych to z meho pohledu nechal.
diego.dan píše:petrh píše:ahoj diego. zkousel jsi mit na vleckove koleji vagon se drevem a vedle nej nakladni auto? pokud by to bylo vyhovujici klidne bych to z meho pohledu nechal.
Ahoj ,díky za pochvalu.Nevím přesně jak to myslíš.Rozumím tomu tak,že to mám nechat zvýšené?A u koleje udělat třeba nějaký obrubník?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků