Chystal jsem se také, ale prospal jsem to........ mohli jsme dát po pivku spolu.

Moderátor: Michal Dalecký
milan ferdián píše:Ferda píše:ondras píše:Hoši.Jak to vidíte tento měsíc ? Už je jen jeden víkend.Kdy se sejdem?Nebo už to odpískáme a sejdeme se až po prázdninách (ofiko)Tipuju,že určitě nějaká ta akcička o prázdkách bude ....
O prázdninách bude nějaká akcička určitě. A né jen jedna.
Helbich příští neděli může být. Bohužel bez Pavla, jak už avizoval a včera tel. potvrdil.
Jinak dnes ve 14:00 s Daškem oficiálně zahajujeme akci "MODULY" v sokolovně v O-Kunčicích a zároveň pořádáme den otevřených vrat.
Pro případné zájemce je zde i mapa: http://sokolovna.webnode.cz/kde-nas-najdete nebo http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=1419756 ... 61024@z=15
Tak jsem se překousnul ,protože je akce pořádana v neděli a říkal jsem když je to o modulech ,proč ne.Zkontroloval jsem si dnešní datum,čas a místo.Vlak mi jel ve 14.03 a na místo jsem dorazil ve 14.30 do místa zvaném SOKOLOVNA v Ostravě -Kunčicích a uvedené na mapě.
Pro jistotu jsem vše pořádně obešel a ptal se.Výsledek dvě vypitá piva,nikdo o ničem nevěděl. Moje zhodnocení ,nebudu komentovat
ondras píše:
Milane,řekni že si děláš prdel .. !!
ondras píše:A já si říkal,že tam šel nějaký známý pán prošel,ale říkal jsem si,že jsi to asi ty nebyl.
Ferdisko to napsalo blbě !! Není to přímo v sokolovně,nýbrž za ní.Tam jak jsi šel po té cestě a byly tam ty plechové vrata .. že jsi tam šel ??
norbert píše:ondras píše:Pro všchny je to tady.
A co dát kontkt, v případě jaký měl Milan, aby bylo možno zavolat???
Dašek píše:Milane,pevně doufám že si děláš srandu.A to jsme plánovali do budoucna i nějaký ten modul v Nku.Škoda.
Ferda píše:Milane, nechci ti sahat do svědomí, ale přehlédnout moje auto (asi nehrálo dost nahlas), přehlédnout Ondráše a navíc předpokládat, že budeme moduly vyrábět v hospodě..., zvlášť, když jsem doslovně psal, že "pořádáme den otevřených vrat".
A ta vrata opravdu otevřená byla!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník