milan ferdián píše:Neustále řešíme jestli točnu ano nebo ne.Zde máte seznam stanic ,kde točny byly součástí lokomotivního depa,tam kde je písmeno velké X tak točna,byla bokem,samostatná.Seznam není úplný a názvy stanic jsou převzaté s původním názvem.Okolo 1938
Aš v Čechách X __ Blatno u Jesenice__Cheb__Bakov nad Jizerou__Lysá nad Labem__Mladá Boleslavhl.nádr.__Bílina X __Česká Třebová__Německý Brod__Hostivice X __Kolín__Karlovy Vary hor.nádr. +dol.nádr. __Kadaň-Prunéřov X __Louny__Horní Cerekev__Kralupy nad Vltavou__Lužná-Líšany__Česká Lípa__Děčín dol.nádr.+hor.nádr.__Louka-Horní Litvínov__Praha Mas.nádr.__Praha Wils.nádr.__Praha-Bubny__Most__Obrnice__Nymburk__Všetaty__Velký Osek__Počerady__Podmokly__Plzeň seř.nádr.__Přerov__Rumburk__Teplice__Teplice lesní brána X __Úpoříny X __Varnsdorf X __Ústí nad Labem __Žatec__Žatec město X __
Ahoj Milane,
ten seznam se mi zdá nějak prořídlý.
Trochu bych to doplnil, ale ani potom určitě nebude úplný. Sepsal jsem místa, která jsem viděl na vlastní oči.
+ - točna již neexistuje
Bečov n/T., Beroun+, Brno dolní+, Brno H.Heršpice, České Velenice, České Budějovice, Domažlice+, Babín (Horažďovice předm.), Klatovy, Mariánské Lázně, Praha - Nusle (Vršovice), Rakovník, Ražice+, Protivín, Veselí n/M., Zdice
Pak se tu objevil již zmíněná D. Lipka, Chornice
Yarda doplnil Tábor, Veselí n/L.