Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
milan ferdián píše:Modul žst.NERATOVICE_sekce_N-scale_Radek_Mende
N/1:160_4250*600_PECO/CODE055/10°
Další studie.....
Uploaded with ImageShack.us
Radek Mende píše:milan ferdián píše:Modul žst.NERATOVICE_sekce_N-scale_Radek_Mende
N/1:160_4250*600_PECO/CODE055/10°
Další studie.....
Uploaded with ImageShack.us
Co to tady vidím, moje Nerátky na veřejnosti,to je nátlak![]()
Milane ty jsi to nějak zkracoval?
mě to vychází s výtažkou směr Kralupy na cca 8metrů.
A když to budu dělat ,jako že asi někdy ano,tak i se Spolanskýma manipulačkama.
A k Veselímu nad Moravou -to je slušnej masakr.
Když jsem pustil do světa plán Nerátek ,tak na mě všichni koukali jak na magora,jak koukají mlho na tebe![]()
Ahoj,Ne tak to opravdu nechápej,jak jsem psal v předchozích zprávách tuto stanici chceme stavět a je to akce na další dva až tři roky.Nebude to opravdu hned,ani cipís ani já nejsme lidi,kteří by oplývali zbytečnými prostředky,ale naše technologie stavby vexlí nám nějaký groš ušetří,tak se můžeme vyřádit.Jak píšu nečekejte od nás nikdo,že příští jaro budeme ve Veselí jezdit.Navíc Milanův plán je potřeba rozměřit,přenést na jednotlivé moduly a podle toho možná i trochu upravit,Nidko nemůže čekat,že budu na spoji modulů řezat vexlu přes srdovku apodobné vraždy,to by bylo mrhání šarmem.Milane díky za plánekmilan ferdián píše:cipisekmp píše:Vazeni pratele, kolega mlha to vzal hodne z "ostra" tu rekneme "diskuzi" nad stavbou uzlove stanice. Takze momentalne jsme ve stadiu TEZKEHO UVAZOVANI a reseni problemu, kam to uskladnit, kde to delat a pod. Jestli se bude stavet "Veseli" v podani milana nebo z tak velkeho planu sejde a postavi se neco mensiho je ve hvezdach. Ja dekuji Milanovy za planek.
Mejte se Cipisek
Mám to chápat,že jste si ze mne vystřeliliA že jsem strávil čas nad něčím,o čem nejste ani vy rozhodnuti
![]()
![]()
![]()
cipisekmp píše:O strileni bych nemluvil, to je silny pojem. V nasem pohledu je to vse v uvahach co vlastne stavet a pod. Podivej se na nas web do knihy vzkazu.
Ahoj Cipisek
depo201 píše:Dobrý ranko,
dovolil bych si v okurkové sezoně jeden dotaz, zda-li může být malé depo takto posládané na modulu.
Nemám zatím ambice ho stavět, našel jsem ho při čištění archivu.
http://img190.imageshack.us/img190/4849/depkot.jpg
Zkoušel jsem místo rotundy i dvoumístnou výtopnu, která by se více hodila, ale na to byl modul příliš krátký.
Díky za info
Max píše:Plánek : velice dokonale vyplněný daný prostor velice nedokonalým depem. Asi tak. Já bych ho smazal bez archivování. A naplánoval bych si časem něco lepšího.
Uživatelé procházející toto fórum: juroH0 a 1 návštěvník